Oyunu normal çalıştırınca kasa düşüyor zaten.Evet işte kasa düşüreceğim diye oyunu whitelist aldım 1 gün çalıştırdım kalktığımda VAC ban yemiştim.
Dostum naptın seen? Öyle yaparak kasa mı düşermiş? Valla acıdım Steam hesabına ve Prime'ına. Keşke böyle bişey yapmadan önce araştırsaydın.Evet işte kasa düşüreceğim diye oyunu whitelist aldım 1 gün çalıştırdım kalktığımda VAC ban yemiştim.
Hocam kasa ile kartı karıştırmışsınız sanırım.Evet VAC oyunlarında Idle Master kullanırsan ban yersin ben yedim mesela.
TF2 de çok düşüyor fakat pazarlanmıyorDon't Starve Together , Team Fortress 2 . cs go . pupg
Blockpost var. Level atladıkça 10 kuruşluk falan kasa veriyor. 2 levelde bir 2-3 liralık kasa anahtarı veriyor. Ayrıca görevleri yapınca da fiyatı diğerlerine göre biraz daha pahalı olan kasalar veriyor. Görevler zor olsa da eğer işsizsen uğraşabilirsin. Oyun ücretsiz ve sadece 100 MB.Ücretsiz oyun içi item düşen bir oyun varsa söyleyebilir misiniz?
Dün oynamaya başladım gayet güzel oyunBlockpost var. Level atladıkça 10 kuruşluk falan kasa veriyor. 2 levelde bir 2-3 liralık kasa anahtarı veriyor. Ayrıca görevleri yapınca da fiyatı diğerlerine göre biraz daha pahalı olan kasalar veriyor. Görevler zor olsa da eğer işsizsen uğraşabilirsin. Oyun ücretsiz ve sadece 100 MB.
![]()
BLOCKPOST on Steam
Procedural cubic 3D-shooter in the best traditions of the genre. The game is a rich cocktail consisting of the most popular and functional gaming solutions. Customization of characters, opening cases and improving the existing arsenal — all this is available in the game now.store.steampowered.com
Geç yazdım kusura bakma. Oyun, Zula' dan bile daha fazla P2W olsa da arada bir zaman geçirmelik bir oyun.Dün oynamaya başladım, gayet güzel oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.