Steam'de kart kasmanın zararı var mı?

Hx of Caingorn

Hectopat
Makaleler
1
Ben Zup gibi oyunlar alıp kart kasıp iade etmeyi düşünüyorum. Bunun bir kötü tarafı falan olur mu, kısıtlama falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok herhangi bir sorun olmaz için rahat olabilir bende CS:GO'yu çalıştırmıyordu Idle Master kara listeye falan eklemedim herhangi bir sorun olmadı.

Kısıtlama olmaz ama sürekli al ve iade et işlemlerinden sonra uyarı yeme şansınız var dikkat etmelisiniz. Ayrıca belli bir kart düşürme işlevinden sonra artık 2 saatin üstüne düşmeye başlıyor kartlar. Bu durum da iade şansınızı ortadan kaldırıyor.

Bir ara 30tl civarı kasıp indirime girince Disco Elysium kapmıştım kısıtlama falan olmadı. Birkaç oyundan eşzamanlı kart kasanlar vardı bir program aracılığıyla, uzun süre kullanmanı tavsiye etmem.

Ayrıca yaz ve kış indirimlerinde idle dady uygulaması ile keşif kuyruğu yapıp gunde bir tane toplamda 3 adet kart düşürerek satabilirsin.

Kısıtlama olmaz ama sürekli al ve iade et işlemlerinden sonra uyarı yeme şansınız var dikkat etmelisiniz. Ayrıca belli bir kart düşürme işlevinden sonra artık 2 saatin üstüne düşmeye başlıyor kartlar. Bu durum da iade şansınızı ortadan kaldırıyor.
Hocam peki bu 2 saatin üstünde düşmeye başlarsa bu geçer mi yoksa kalıcı mı olur?

İade derken? İstisnalar dışında 2,5-3 saatten aşağı kart düşmüyor ki zaten 2 saati aştığında iade hakkını kaybediyorsun.
Hocam ben 2 saat içerisinde 2 3 kart kasıyorum. Daha demin ZUP Z oyunundan ilk 6 dakikada 1 kart düşürdüm bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı