Steam'de kış indirimleri sonrası gelecek zam tahminen ne kadar olur?

Lenox93

Decapat
Katılım
29 Ekim 2021
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aslında sorumu başlıkta tamamen belirttim. Sonbahar indirimlerinde oyun almak için bütçemi biraz aştım. RDR 2 ve Forza Horizon 4'ü de kış indirimlerinde almayı düşünüyorum ama bu beni biraz zorlar gibi. O yüzden zamlardan sonra fiyatlarda büyük bir artış olmayacaksa sadece birini alıp diğerini sonraya bırakacağım. Tam olarak ne kadar artacağını bilemeyeceğinizin farkındayım ama en azından tahminlerinizi öğrenmem biraz işime yarar. Ayrıca gelecek zamlar bütün oyunlara etki edecek mi?
 
Bütün oyunlara etki etmesi için daha zaman var. Tahminimce 3-4 ayı bulur. Eğer para verebilecek durumdaysan RDR2'yi kaçırma derim.
 
Hocam genelde artık 40 liralık oyun 200 lira bandında, 100 liralık oyun da 350-400 lira bandına çıkacak şekilde değişiyor. Hangi oyunlar zam alır bilemem ancak RDR 2 olur da zam alacak olursa eğer indirimli fiyatıyla 190 liraya düşecek şekilde olur.
 
Forza Horizon yeni zamlandığı için yeniden zamlanacağını düşünmüyorum. Rockstar'ın da Steam fiyatlarını çok fazla değiştirmediğini biliyorum o yüzden RDR de zamlanmayabilir ama bu sadece tahmin. Oyun fiyatlarını her yayıncı kendisi belirliyor o yüzden öyle genel bir zam olmayacak. Ama her oyunun her an zamlanma ihtimali var onu bilsen yeter. Şu anda RDR ve Forza arasında kaldıysan bence RDR al çünkü dediğim gibi Forza yeni zamlandı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı