Çözüldü Steam'de küsuratlı para yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ediz41

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
1.785
Makaleler
2
Çözümler
7
Şu an kartımda 8.99 var ve Steam cüzdanımda da 3.70 var ETS 2 alacağım (9.75) ama Steam'e sadece 10 TL yükleniyor. Nasıl alabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sepetinize ekleyin ve satın alın. Steam cüzdan bakiyenizin yetersiz kaldığı tutarı kartınızdan karşılayabilirsiniz.
 
Teşekkürler peki Steam pazar sınırını kaldırmak için 5 dolar ödeme yapmamız gerekiyor bu şu anki kur üzerinden mi hesaplanıyor?

Şu an kur güncellenmedi diye biliyorum ortalama 45 TL atınca açılması lazım 8 küsurdü galiba Steam kuru.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay 2. hesap için 45 TL alışveriş yaptım kısıtlama kalktı geçen 8 TL değildi değil mi dolar? O yüzden bu kısıtlama için geçerli olan Steam kuru ayrı.
Steam mağazamın para birimi Amerikan Doları değil ise ne olacak?

Steam Mağazanızın para birimi Amerikan Doları değilse, işlem günlük döviz kur oranları kullanılarak otomatik olarak Amerikan Dolarına çevrilir ve takip edilir. Toplam miktarı 5 Amerikan Dolarına eşdeğer ya da daha fazla Steam satın alma işlemi gerçekleştirdiğiniz takdirde kısıtlı Steam özelliklerine erişim hakkı kazanacaksınız.
 
Steam mağazamın para birimi Amerikan doları değil ise ne olacak?

Steam mağazanızın para birimi Amerikan doları değilse, işlem günlük döviz kur oranları kullanılarak otomatik olarak Amerikan dolarına çevrilir ve takip edilir. Toplam miktarı 5 Amerikan dolarına eş değer ya da daha fazla Steam satın alma işlemi gerçekleştirdiğiniz takdirde kısıtlı Steam özelliklerine erişim hakkı kazanacaksınız.

O zaman daha önceden hesaba bir şey yatırdım hatırlamıyorum doğruymuş hocam kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı