Gelirse bu 1 2 gün içerisinde gelir yoksa çıkışa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çıktığı zaman da kur bu seviyelerde olursa artacağını sanmıyorumLast of Us part 1 zam gelir mi sizce Steam aldığım birkaç oyunu iade edeceğim bu oyunu almak için.
Gelirse bu 1 2 gün içerisinde gelir yoksa çıkışa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çıktığı zaman da kur bu seviyelerde olursa artacağını sanmıyorumLast of Us part 1 zam gelir mi sizce Steam aldığım birkaç oyunu iade edeceğim bu oyunu almak için.
Gelirse bu 1 2 gün içerisinde gelir yoksa çıkışa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çıktığı zaman da kur bu seviyelerde olursa artacağını sanmıyorum.
Last of Us part 1 çıkış tarihi: 3 Mart 2023.
Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi: 17 Mart 2023.
Last of Us part 1 çıkış tarihi: 3 Mart 2023.
Star Wars Jedi: Survivor çıkış tarihi: 17 Mart 2023.
Umarım diğer Sony oyunlarında (God of War hariç, o iyiydi) yaşadığım hayal kırıklığını The Last of Us p1'de yaşamam, 330₺ verdiğim Uncharted'ı daha bitiremedim çok sıkıcı çünkü.
Last of Us 600TL vermeye değer mi? Mart ayına kadar zam gelmezse para biriktirip alabilirim. Sistemim yeterse tabii (1600 AF 1060 6 GB)
Genel animasyon, sunum kalitesine falan lafım yok onlar çok üst düzey ama oynanış eğlenceli olmayınca benim için çok bir önemi yok.