Steam'de Mass Effect legendary Edition'ın fiyatı düştü

Corizeo

Decapat
Makaleler
1

Hep zam haberleri yapılıyor, biraz da tersi olsun oyunun normal fiyatı 599 TL'den 420 TL'ye düşmüş, üstüne bir de %75 indirim var ve oyun 105 TL'ye geliyor. Oyunun Steam'de en fazla düştüğü fiyat bu, eskiden en fazla 150 TL'ye düşüyordu. https://steamdb.info/sub/464066/ bu linkten bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Corizeo hocam peki bir şey soracağım wolfenistein serisi ya da bu oyun arasında kaldım. Hangisi daha iyi sizce?

Yaz indirimlerinde 150 TL iken alıp almamak arasında kalmıştım ve almamıştım ama bu kez kaçmaz.

Sabah alacaktım kıyamadım son parama ama böyle bir güzellik yapmışlar hemen şimdi aldım yanlişlık falan olmuştur bir daha kaçıramam.

Hocam aldım şimdi 3 oyun ve 40 DLC de direkt içinde bulunuyor değil mi?

3 oyun ve 40'tan fazla DLC bulunuyor Legendary Edition'ın içerisinde. Steam sayfasında da belirtiliyor zaten.

En iyi aksiyon RPG serisi Witcher ile beraber hatta Witcher'ı da geçer bence. Özellikle ikinci oyunu tam anlamıyla bir başyapıttır. Fiyat mükemmel bir başyapıt iki çok iyi oyun için. Bu fiyata kaliteli indie bile zor bulunuyor.

Aynı olayı Mass Effect Andromeda'da yaptılar. Önce fiyatı düşürüp sonra zam yapıyorlar. Buna da zam yapabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…