K Kberke Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
O ocaloguzkaan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 BoaCompra kullanıyor musun?
for heo legi Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #3 Kberke dedi: An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... normal olanı seçin (Düz Visa, Mastercard yazanı)
Kberke dedi: An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... normal olanı seçin (Düz Visa, Mastercard yazanı)
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 8 Mayıs 2022 #4 Kberke dedi: An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Artık alışveriş yapılırken Boa Compra kullanılmıyor. Normal Visa veya Mastercard'ı seçin.
Kberke dedi: An itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz sorunu alıyorum. Ama oyunu da almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Artık alışveriş yapılırken Boa Compra kullanılmıyor. Normal Visa veya Mastercard'ı seçin.
K Kberke Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #5 The 5008 dedi: Artık alışveriş yapılırken Boa Compra kullanılmıyor. Normal Visa veya Mastercard'ı seçin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum işte keşke kaldırsalar ordan o zaman
The 5008 dedi: Artık alışveriş yapılırken Boa Compra kullanılmıyor. Normal Visa veya Mastercard'ı seçin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum işte keşke kaldırsalar ordan o zaman