Steam'de oyun indirirken hasarlı disk hatası

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
3-4 gün önce arkadaşlara Left 4 Dead 2 oynamak için oyuna girdim. Ardından oyundan çıktım. Steam atölyeden kurduğum modlar vardı. Onları sildikten sonra oyunun dosyalarını doğrulamak istedim. Dosyaları doğrula dedikten sonra 57 dosyayı eksik buldu ve indirmeye başladı. Son dosyalara gelince indirme bir anda durdu ve diske yazma hatası diye bir uyarı aldım. Oyunu tamamen kaldırıp kurmak istedim, bu sefer hasarlı disk hatası alıyorum. Bugün tekrardan silip kurmayı denedim yine aynı.

1654617430883.png

Dosya Ekleri

• 1654617484693.png
    1654617484693.png
    87,1 KB · Görüntüleme: 516
3-4 gün önce arkadaşlara Left 4 Dead 2 oynamak için oyuna girdim. Ardından oyundan çıktım. Steam atölyeden kurduğum modlar vardı. Onları sildikten sonra oyunun dosyalarını doğrulamak istedim. Dosyaları doğrula dedikten sonra 57 dosyayı eksik buldu ve indirmeye başladı. Son dosyalara gelince indirme bir anda durdu ve diske yazma hatası diye bir uyarı aldım. Oyunu tamamen kaldırıp kurmak istedim, bu sefer hasarlı disk hatası alıyorum. Bugün tekrardan silip kurmayı denedim yine aynı.

Eki Görüntüle 1412237
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu buldum dene istersen yorumları olumlu sonuçlanmış.

Şuan oyunu Steam üzerinden tekrardan kaldırdım ama dosya konumunda hala bir kaç dosya var. Bunları silmeye çalıştığımda ise bu hatayı alıyorum .
1654617746167.png

Şu an oyunu Steam üzerinden tekrardan kaldırdım ama dosya konumunda hala birkaç dosya var. Bunları silmeye çalıştığımda ise bu hatayı alıyorum.Eki Görüntüle 1412248

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Chkdsk /f komutunu yazınız. Sistem diski değilse diskin harfini yazmanız lazım. Böyle Chkdsk D: /f
Bittikten sonra dosya veya dizin bozuk hatası düzelecektir.
Bir virüs programı ile de sisteme virüs taraması yapınız.

"Technopat'taki başka bir konudan alıntıdır."

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp Chkdsk /f komutunu yazınız. Sistem diski değilse diskin harfini yazmanız lazım. Böyle Chkdsk D: /f
Bittikten sonra dosya veya dizin bozuk hatası düzelecektir.
Bir virüs programı ile de sisteme virüs taraması yapınız.

"Technopat'taki başka bir konudan alıntıdır."
Kaspersky ve Malware ile daha önceden yapmıştım. Virüs girdiğini sanmıyorum. Yarım saat önce dediğiniz kodu yazıp sistemimi yeniden başlattım. Şuan tarama gerçekleştiriliyor..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı