Steam'de Para Kazanma

Öncelikle merhabalar. Başlıkta da gördüğünüz gibi Steam'de en kar ettiren şeyler nedir?
Eski bir konu ama illaha gören olur. Bilgilerimi buradan aktarmak istiyorum. Elbet başka yöntemlerde olabilir ama ben en çok bilinenleri anlatacağım. İlk olarak CS:GO eşyalarına yatırım yapılabilir. Bu işlerin hastası olup, neyin artıp neyin artmayacağını bilen insanlar var. Bunlar yatırım yaparak para katlıyorlar. İkinci yöntem çoğu kişinin bildiği gibi Idle Master. 1.05 TL'lik veya 2.10 TL'lik oyunları alıp, Idle Master ile kartları düşürüp satılan bir yöntem. Her oyun kar ettirmediği için bilmeden oyun almak mantıksız. 1 oyundan gelebilecek ortalama kar 50-70 kr arası. Bunu fazla oyunda yapınca güzel paralar alabilirsiniz. Steam'de oyun sayınız da artar. Ben 80 Tane oyunda yaptım. Yaklaşık 60 TL filan almışımdır. Son yöntem ve bence en iyi yönteme geliyorum, Arkaplan satmak. Öncelikle bu biraz riskli bir yöntem. (Çıkarmaya çalıştığın arkaplana göre değişir tabi ki. 3 Adet seviyesi mevcut. Bunlar Common-Uncommon-Rare. Common bir arkaplan çıkarmaya çalışıyorsan olasığını en yüksek arkaplandır. Rare ise en zorudur. Kar oranı değişiklik gösterse de Rare olanlar genelde daha pahalı olur. Oyundan oyuna değişen bir şey. Bazı oyunlarda Rare olanlar 15 TL iken Common olanı 60 TL olabiliyor. Neyse, olaya döneyim. Arkaplanı pahalı olan oyunları buluyorsunuz. (Önerim en az 70 TL olması. Common denemenizi öneririm. Daha az riske girildiği için.) Daha sonra oyunun kartlarını alıp birleştiriyorsunuz. Pahalı olanı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Her oyun için maximum 5 adet birleştirme hakkınız var. Common çıkarmaya çalışırken 50 TL zarara girdiğim de oldu.(5 Taneden de çıkaramadım.) 140 TL kazandığımda oldu.(5 Taneden 3 tane Rare çıkardım.) Yani oldukça riskli bir yöntem. 5 Tane yapıp 1 tane çıkarsanız bile olduğunuz bakiyeye dönebilirsiniz. Bu sizi kara sokar. Çünkü bu sayede Level de kasmış oluyorsunuz. Ben totalde yaklaşık 250 TL kar edip, 53 Levele çıktım.
Kartları tamamlayınca Steam leveli kazanılmıyor mu?
Mevzu o değil ki. Örnek vereyim, 1 oyunda 3 TL vererek 100 XP alırsınız. (1 Birleştirme.) Diğerinde ise 1 birleştirmeye 5 TL verip aynı XP'yi alırsın. Hangisini yapmak sana göre daha mantıklı ?
 
Dostum... Levelin arttıkça işleyebileceğin set çeşidi daralıyor bu yüzden pahalı setlerden işliyorsun.
Birinci olarak sen set fiyatları sabit mi sanıyorsun ? İkinci olarak "Dostum" bir konu hakkında bilginiz yoksa neden yorum yapıyorsunuz ? En çok bilinen Hentai oyunlarından olan Hentai Girl Linda'ya bakalım istersen. Bir seti 0.36 Dolar ediyor. En ucuz birleştirilmelere bakıldığında ise 0.22 ile CS:GO geliyor. Şimdi sana 0.36'ya kadar kaç tane oyun yapılabildiğini söyleyeceğim. Toplamda 1651 tane oyunu birleştirebilirsin Hentai'ye gelene kadar. Her oyunu 5 kez birleştirebildiğine göre bu sayı 8255 ediyor. Yani Hentai oyunlarına gelene kadar bu kadar birleştirme yapabilirsin. Bunu levele vurunca da 400 Levelden sonra Hentai oyunlarını birleştirmeye başlıyor. Bütün saygımla söylüyorum ki konuyu açan kişi bu leveller de değildir. Rica ediyorum, bir konu hakkında bilginiz yoksa yorum yapıp, kendinizi rezil etmeyin.


Edit: Söylediğim verileri uzun zaman kullandığım Home :: Steam Card Exchange sitesinden aldım. Doğruluğundan emin değilsen gidip bakabilirsin.
 
Arkadaşlar biz kendimiz çözüm ürettik. Steam'den şu mağaza ayarları yapıyorsunuz. Sonrasında önünüze en düşük fiyatlı ve kartı düşen oyunlar önünüze çıkıyor. Ben 3 haftadır yapıyorum ve Steam'de 130 tane oyunum vardı başlarken şimdi 650 tane oyun oldu. Orada ki en ucuz oyunları alıyorsunuz (biz 1.40TL) kadar alıyoruz en fazla, sonra yine indirim geliyor yine düşük fiyatlı oyunları alıyoruz. Steam idle ile ise o aldığımız oyunların kartını düşürüyoruz. Mesela toplam 80TL harcadıysak oyunla 130TL falan oluyor (biraz da şans işi çok pahalı kartlarda gelebiliyor ama her türlü verdiğinizin fazlasını kazanıyorsunuz) Bu videonun yorum kısmında ki kodları yazmanız gerekiyor ama herhangi bir ban olmamaması için. Buyrun Steam hesabım bakabilirsiniz oyunlarına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı