M Maestro58 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 187 2 Ağustos 2018 #1 Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2018
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz?
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 2 Ağustos 2018 #2 Maestro58 dedi: Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Steamde arayüz değiştirmek ban sebebi değildir.
Maestro58 dedi: Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Steamde arayüz değiştirmek ban sebebi değildir.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #3 O geçen seneydi, kalktı diye biliyorum.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 2 Ağustos 2018 #4 Maestro58 dedi: Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin.
Maestro58 dedi: Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Steam profil çerçevesini sarı yapılıyomuş, peki bundan VAC ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #5 Marloxe dedi: Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmaktaki amaç sadece çerçeve değildi. İsmin de sarı gözüküyordu. Herkes yeşilken senin sarı olman seni farklı yapıyordu.
Marloxe dedi: Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmaktaki amaç sadece çerçeve değildi. İsmin de sarı gözüküyordu. Herkes yeşilken senin sarı olman seni farklı yapıyordu.
M Maestro58 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 187 2 Ağustos 2018 #6 Marloxe dedi: Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten benim bildiğim çerçeve yeşil oluyo ama sarı yapıyolar kapalıyız dedi: Steamde arayüz değiştirmek ban sebebi değildir. Genişletmek için tıkla... Steam den değişmiyo Sertaç Ƨarı dedi: Bunu yapmaktaki amaç sadece çerçeve değildi. İsmin de sarı gözüküyordu. Herkes yeşilken senin sarı olman seni farklı yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet
Marloxe dedi: Onun yerine profil resmine çerçeve ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten benim bildiğim çerçeve yeşil oluyo ama sarı yapıyolar kapalıyız dedi: Steamde arayüz değiştirmek ban sebebi değildir. Genişletmek için tıkla... Steam den değişmiyo Sertaç Ƨarı dedi: Bunu yapmaktaki amaç sadece çerçeve değildi. İsmin de sarı gözüküyordu. Herkes yeşilken senin sarı olman seni farklı yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet
woax Hectopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2018 #7 Nasıl yapılıyor ki sarı çerçeve?
DeadFrozen Kilopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 537 Yer İstanbul/Çekmeköy 2 Ağustos 2018 #8 Öyle bir şey var mıydı? İlk defa duyuyorum. @Sokulgan Atçık'ın dediği gibi profiline sarı çerçeve ekleyebilirsin üstüne.
Öyle bir şey var mıydı? İlk defa duyuyorum. @Sokulgan Atçık'ın dediği gibi profiline sarı çerçeve ekleyebilirsin üstüne.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #9 DeadFrozen dedi: Öyle bir şey var mıydı? Genişletmek için tıkla... Vardı.
M Maestro58 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 187 2 Ağustos 2018 #10 DeadFrozen dedi: Öyle bir şey var mıydı? İlk defa duyuyorum. @Sokulgan Atçık'ın dediği gibi profiline sarı çerçeve ekleyebilirsin üstüne. Genişletmek için tıkla... İsimde sarı oluyodu öyle yapınca da çerçeveyi nasıl ekliyoruz
DeadFrozen dedi: Öyle bir şey var mıydı? İlk defa duyuyorum. @Sokulgan Atçık'ın dediği gibi profiline sarı çerçeve ekleyebilirsin üstüne. Genişletmek için tıkla... İsimde sarı oluyodu öyle yapınca da çerçeveyi nasıl ekliyoruz