Ben, kütüphaneden "Sadece favorileri görüntüle" ayarını her zaman açık tutmak istiyorum. Mesela, etkinleştirdiğimde istediğim gibi oluyor fakat Steam'i açıp kapadığımda bütün oyunlar kütüphanemde görünüyor. Çok gereksiz oyunlar var. Sadece sevdiğim oyunların gözükmesini istiyorum. Nasıl, sadece (her zaman) favorilerim gözükebilir?
Yeni bir koleksiyon oluşturup oyunlarınızı oraya ekleyin. Steam tekrar başlatıldığında silinmeyecektir.
(Oyuna sağ tık -> Şuraya ekle -> +Yeni koleksiyon (İsmini Favori Oyunlar yapabilirsiniz.).)
Yeni bir koleksiyon oluşturup oyunlarınızı oraya ekleyin. Steam tekrar başlatıldığında silinmeyecektir.
(Oyuna sağ tık -> Şuraya ekle -> +Yeni koleksiyon (İsmini Favori Oyunlar yapabilirsiniz.).)
Favoriye sekmesi oluşturduğında "Katogorize Edilmemiş" diye bir sekme daha oluşuyor. Oradan "+" butonuna basarak favori olmayan oyunlarını gizleyebilirsin.
Hocam zaten tüm oyunlarınız gözükür, kütüphanede gözükmesini istemediğiniz oyunları hesabınızdan kaldırabilirsiniz. Koleksiyon oluşturduğunuzda diğerlerini gizleyebilirsiniz. Yukarıda, arkadaşın belirttiği gibi.