Oyun Steam'de The Murder of Sonic the Hedgehog Ücretsiz

*Pareler evrende* Forza Horizon 5 +Cyberpunk bedava olsa :D

O paralel evren olur olursa bizi bulmaz. Garibanın dolar kurundan yüzü güler mi?

Yeni bedava olsa okey ama oyun zaten ücretsizmiş. Keşke güzel bir oyun verilse 😀

Sega'nın yapımlarına normalde çok bakmam. Hazır görmüşken atayım dedim.

Sega'dan beklenmeyecek hareketler! Teşekkürler.

Sega bizi mahvetti. Yılların oyunu hepimizin çocukluğunda oynadığı Crazy Taxi şu an 110 TL. Dolar kuru diyerekten içimizden geçen bir firma daha :/

Bu arada dostlar uzun zaman önce ücretsiz olan yerli bir yapım var. Gerilim ve bulmaca ögeleri barındıran, hikaye ve araştırma odaklı bir yürüyüş Simulator'ü. Bakmak isteyenler için buraya bırakıyorum.

 
Son düzenleme:
8869ef50-2859-43a5-8f74-439c292fc15f.jpg

1 Nisanın en iyi oyunu sonu biraz zor gibi dikkat gerekiyor ama oyun sarıyor ya
Bilmeyenler için kısaca özet:
Amy Rose'un doğum günü partisinin işlendiği ve işlerin yolunda olmadığını anladığımız oyun içerisinde gizemli olaylar meydana geliyor. Sonic oyunun kurbanı olarak seçilirken Mirage Express'te ilk günümüze başlanılıcak. Oyuna yeni bir karakter olarak atılacak ve trenle yaptığımız uzun yolculukta olayların derinine iniyonuz.Oyun içerisinde Sonic'e ne olduğunu öğrenmeye çalışacak, arka plandaki sırları açığa çıkarabilecek ve sevdiğimiz karakterlerden bazılarını sorgulayabileceğiz. Oyunda elle çizilmiş manzaralar ve karakterler yer alacak. Bu karakterler ile çeşitli diyaloglara girebileceğiz.1 imposter var (karakterler değişijliğe uğruyor ama oynadığımda espio ve shadow imposter hatırladığım kadarıyla)(ivo abimiz sonda muhteşem bir şekilde bizlerle vs atıyor)
 

Geri
Yukarı