Alıcı Steam'de tüm profil ödüllerini gönderebilecek kişiler arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
15
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi benim Steam profilime tüm ödülleri gönderebilecek Steam puanına sahip kişiler arıyorum. Toplamda 23 ayrı çeşit profil ödülü var ve yanlış hesaplamadıysam hepsi 19.800 puan ediyor. Kafamda herhangi bir ücret belirlemedim. Aşağıya Steam profil bağlantımı bırakıyorum. Arkadaş eklersiniz, ayrıntıları oradan konuşuruz. Ödeme olarak ise her türlü banka hesabına IBAN numarası aracılığıyla bedelini gönderebilirim.

İletişim için Steam profilimin bağlantısı: Steam Topluluğu: ✪ ᴡᴀɴᴇᴛᴀɢᴇ

(Lütfen direkt arkadaş eklemeden önce bu konuya eklediğinizi yazınız, maksat tamamen forum dışı alışveriş yapmış olmayalım.)

4.600 puanım var bir kaçını atarım istersen.

4.600 puanım var birkaçını atarım istersen.

Olur. Şu 3 ödülü alabilirim:

Steam ödül.png

Toplam 4.200 puan ediyor. Bana ise verilen 4.200 puanlık ödüllerin 3'te biri gelecek, yani 1.400 puan. Bana geçecek her 1.000 puana 10 TL veririm. Piyasası şu an aşağı yukarı böyle, puan satanlar bu fiyatlardan satıyor. Yani sizin bana göndereceğiniz ödüller 14 TL ediyor. Uygun gelirse arkadaşlık isteği yollarsınız.

Olur. Şu 3 ödülü alabilirim:

Eki Görüntüle 1330035

Toplam 4.200 puan ediyor. Bana ise verilen 4.200 puanlık ödüllerin 3'te biri gelecek, yani 1.400 puan. Bana geçecek her 1.000 puana 10 TL veririm. Piyasası şu an aşağı yukarı böyle, puan satanlar bu fiyatlardan satıyor. Yani sizin bana göndereceğiniz ödüller 14 TL ediyor. Uygun gelirse arkadaşlık isteği yollarsınız.

Tamamdır Papara'ya gönderebilir misiniz, Steam'den arkadaşlık gönderiyorum, bir tanede 300'lük atabilirim 15 TL'ye toplam hepsi.

Son düzenleme:
2260 puan var. 5 TL'den bırakayım çıksın :D Maksat hayır işi olsun.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı