Steam'de Türkçe Yamadan Banlanılır mı?

ersENes

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar iyi akşamlar, iyi forumlar
Herkes gibi ben de Steam'den oyun indiriyorum oynuyorum lakin bazı zamanlarda İngilizce oynamayı istesem de bazı zamanlarda oyunun hikayesini de anlamak istiyorum. Bu nedenle sizlere sormak istedim. Steam'den indirdiğimiz oyunları ne şekilde bir yama yaparsak Steam'den banlanmayız? Bu durum nasıl mümkün olabilir? TR Yama için ne yapmam gerekir?

İkinci bir durum ise Steam'deki banlanma nasıl oluyor, yani ban yediğimizde nelerden mahrum kalıyoruz, söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sürekli yamayla oynarım indirdiğin yer kurulumu nasıl yap diyorsa öyle yap. Daha başıma bir şey gelmedi.

Hangi oyun için kuracağınıza göre değişir, normal hikaye modlu bir oyun ise sıkıntı yok. Fakat büyük Online oynanan AAA Anti-Cheat korumalı oyunlara yama yaparsan ceza yeme ihtimalin var. Tam değil ama var, ben şuanda Deathloop oyununu Türkçeye çeviriyorum oyun online ve bethesda sunucularına bağlanalınarak oynanıyor fakat yamadan dolayı bir ban vesaire yaşamıyorsunuz. Yani demek istediğim oyundan oyuna değişir.

Ban yediğinizde ise o oyunun online kısmına giremezsiniz ve utanmanız için Steam profiline kırmızı harflerle "BU KİŞİ VAC(Oyun Ban'ı da olabilir.) TARAFINDAN *** GÜN ÖNCE YASAKLANMIŞTIR". diye bir ibare ile karşılaşacaksınız ve bir daha o oyunun online kısmına giremeyeceksiniz.

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Online oyun olarak Sadece hilesiz şekilde Pubg mobile oynuyorum. Oyunlarda da genellik online oyun tarzını sevmediğim için online oynamıyorum. Peki müsadenizle yama hakkında bir sorum daha olacaktı:
- Hangi Yama sitesi güvenilir. Önereceğiniz bir yama sitesi var mı ?

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Online oyun olarak Sadece hilesiz şekilde Pubg mobile oynuyorum. Oyunlarda da genellik online oyun tarzını sevmediğim için online oynamıyorum. Peki müsadenizle yama hakkında bir sorum daha olacaktı:
- Hangi Yama sitesi güvenilir. Önereceğiniz bir yama sitesi var mı ?

Bu siteler güvenilirdir fakat sonuncu attığım ücretli bir abonelik istiyor. (İçinde bazı ücretsizler de var. Shadow of The Tomb Raider ve Control gibi.)

Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım

Bu siteler güvenilirdir fakat sonuncu attığım ücretli bir abonelik istiyor. (İçinde bazı ücretsizler de var. Shadow of The Tomb Raider ve Control gibi.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı