Aynen diğer konuya göre alamayanlar varmış ama aynı konudan 2-3 tane olunca kirlilik oluyor bence. Her oyun konusunda alamayanlar için birden fazla açılması mantıksız olur. Sonuç olarak yasak olmadığını öğrenmiş olduk.Alamayanlar varmış.
Aynen diğer konuya göre alamayanlar varmış ama aynı konudan 2-3 tane olunca kirlilik oluyor bence. Her oyun konusunda alamayanlar için birden fazla açılması mantıksız olur. Sonuç olarak yasak olmadığını öğrenmiş olduk.Alamayanlar varmış.
Bilmiyorum işlerini düzgün yapmadıklarını düşünüyorum. Kafalarına göre iş yapıyorlar, siliyorsan her şeye bildirim gönderiyorsun ona da gönder. Moderasyon ekibi epey zayıflamış yıllar geçtikçe, çok göze batıyor bu durum.Aynen diğer konuya göre alamayanlar varmış ama aynı konudan 2-3 tane olunca kirlilik oluyor bence. Her oyun konusunda alamayanlar için birden fazla açılması mantıksız olur. Sonuç olarak yasak olmadığını öğrenmiş olduk.
Aynı şey bana da oldu. Cuma günü açacaktım konuyu, nedense silindi.Dün sabah paylaştım bu konuyu çok değerli modlar konuyu onaylamadan silmiş. Ayık kafayla mı yürütüyorlar bu işi acaba merak ediyorum.
Frostpunk e the savage planet miydi neydiHangi oyunun?
Oyunu denedim ama baştaki kısımda takıldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.