Steam'de yayımlamak üzere korku oyunu projesi

Hocam lütfen çok korku olsun

Oyunun ismi ne olacak? Konusu ne olacak?
İsmine daha tam karar veremedim. Konusuna da tam karar veremedim fakat bir taslak oluşturdum. Böyle cinli minli işlerle ilgilenen bir şirketiz. Birileri bizi arayıp evimizde olaylar oluyor felan diyor. Bizde para karşılığı bunları çözüyoruz. İlerde daha fazla mod eklemek adına hikayeyi biraz açık bıraktım.
Hocam lütfen çok korku olsun
Ekleyeceğim hocam. Amacım zaten elimden geldiğince oyuncuyu korkutmak.

Jumpscare vs. olacak mı?

Hocam şimdi gözle görme alanınını kısabildiğiniz kadar kısın ama abartmayın, fener olsun fakat pek fazla aydınlatmasın. Oyunda ki korku sistemleri biraz gerçekçi olsun.

Öneri kısmı:
1 - Cinli minli işlerle ilgilenen bir şirketseniz oyuncuya arada kapı cızırdama sesleri gelebilir veya kapı açılma sesleri.

2 - Jumpscare fakat biraz gerçekçi.

3 - Arada önümüze çıkan ve bir yerlerden bakan gözler (kapı aralarından falan olursa efsanevi olur.)

4 - Bazı odalardan gelen sesler.

5 - Diğer oyunlardan da esinlenebilirsiniz ilk defa yapıyorsanız.

6 - üstte de belirttiğim gibi pek fazla aydınlatmayan fener.

7 - mesela merdivenden çıkarken bastığımız yere özel ses (tahta ise tahta sesi gibi fakat gıcırdamalı, yağlanmamış eski kapı gibi düşünün.)

^^ Bir korku oyunu için tamamen bunlar yeterli, eğer bunlar olursa alarak destek verebilirim optimizasyonu falan iyi olursa.

Dediklerinizin hepsini dikkate alacağım. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…