Steam'deki durmak bitmeyen zamlar

Maalesef hocam her oyunun yapımcısı key dağıtmıyor sitelere. Şu an Hollow Knight keyi satan benim gördüğüm tek yer Humble Bundle o da 140TL. Key olarak dağıtsalardı 8TL'ye bulabilirdik.
Tamam hocam peki hiç şuan zamlı olup ama keyle daha ucuz oyun var mı mesela mortal kombat 11 bir yerde 16tl idi zamladılar falan.
 
Düşene bi tekmede bizim halkımız atar;
"BLA BLA BLA ŞEYİNE ZAM GELDİ"
"HÜLOOO ÇOK BİLE DAYANDILAR HÜLOOOOOOO LOYNN LYON BİZİM EGONOMİMİZİ ADAMLAR ÇEGMEK ZORUNDA MI HÜLOO"
Sanki şirketler babalarının malı senelerdir Arjanitini çekiyorlar azcık da bizi çeksinler.
Az koyun tepkinizi bu şirketler babanızın malı değil karları cebinize girmeyecek.
1675290670222.png
1675290680236.png
Demek istediğini tam anlayamadım, Arjantin'i de "çekiyorlardı" bizi de. Şimdi ikisini de "çekmiyorlar" ? Zamlar sadece Türkiye'ye özel değil.
 
Çok doğru. Yıllardır 10TL'ye beleşe veriyorlardı. 250TL olunca ortalık karıştı :) Normal değeri 250TL olması gereken bir oyun zaten. Seveni sevmeyeni farketmeksizin başyapıt oyunlardan biri.


Ben Hogwarts Legacy Deluxe sürümü aldım geçen gün. Bir tane siteden 3 ay taksitle Steam cüzdan kodu alarak satın aldım :D Küçük bir vade farkı koyuyorlar sadece. 20TL falan o da.
Hangi site üstadım steam cüzdan kodunu taksitli satan bir bende bakayım :)
 
Tamam hocam peki hiç şuan zamlı olup ama keyle daha ucuz oyun var mı mesela mortal kombat 11 bir yerde 16tl idi zamladılar falan.
Subnautica var. 259TL Steam fiyatı Gamebillet 40TL. Paradox oyunlarının bazıları Gamebillet ve Etail gibi yerlerde hâla zamsız fiyatta. Kısaca yeni zamlanan tüm oyunları enucuzoyun.com | Oyun İçin Buradayız! 🎮 bu sitede aratsanız bulursunuz en uygun nerede diye.
 
Buradan site adı vermem doğru olmaz büyük ihtimal. Google'dan taksitli Steam cüzdan kodu diye aratınca çıkıyor :)
Siz söylemeyin cezası varsa ben yiyim sorun değil :D Trendyol-hepsiburada-gamesatış-perdigital görüyorum. Hepsiburada haricindeki diğer sitelerde baktım ancak göremedim. Trendyoldan da taksitle alınabiliyor mu ?
 

Geri
Yukarı