L lavyind78 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Eski konulara baktım, ne yapacağımı biliyorum ama Epic Games'te hangi dosyanın içine atmalıyım bilmiyorum. Sizin Epic Games'te GTA 5 hangi klasördeyse söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2024
Eski konulara baktım, ne yapacağımı biliyorum ama Epic Games'te hangi dosyanın içine atmalıyım bilmiyorum. Sizin Epic Games'te GTA 5 hangi klasördeyse söyleyebilir misiniz?
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 27 Ocak 2024 #2 Epic Games'i nereye yüklediğinize göre değişir. Yüksek ihtimalle şuradadır: C:\Program Files (x86)\Epic Games\GTA V Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Epic Games'i nereye yüklediğinize göre değişir. Yüksek ihtimalle şuradadır: C:\Program Files (x86)\Epic Games\GTA V Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et