Bunun bir yöntemini bilmiyorum ama ben bulmak için şöyle bir şey yapıyorum. Bilgisayarımda bütün mail hesaplarım açık arama kısmına steam yazıp oradaki mailleri incelediğinde kullanıcı adını bulabiliyorsun.
Bunun bir yöntemini bilmiyorum ama ben bulmak için şöyle bir şey yapıyorum. Bilgisayarımda bütün mail hesaplarım açık arama kısmına Steam yazıp oradaki mailleri incelediğinde kullanıcı adını bulabiliyorsun.
Ben burada size "vereceğin çözümün ta..." gibi bir yaklaşımda bulunmadım. Mesajların mimikleri veya duygusu olmaz en azından benim mesajımda bu böyle. Ben bu yanıtı eğlencesine yazmıştım ama görüyorum ki sizin bana yazdığınız yanıt gergin bir ortamda başlayacak kavganın ön tartışması gibi bir cevap. Siz benim mesajımı "vereceğin çözümün ta..." gibi algıladıysanız stresli bir gün geçirmiş olmalısınız kusura bakmayın.
Ben burada size "vereceğin çözümün ta..." gibi bir yaklaşımda bulunmadım. Mesajların mimikleri veya duygusu olmaz en azından benim mesajımda bu böyle. Ben bu yanıtı eğlencesine yazmıştım ama görüyorum ki sizin bana yazdığınız yanıt gergin bir ortamda başlayacak kavganın ön tartışması gibi bir cevap. Siz benim mesajımı "vereceğin çözümün ta..." gibi algıladıysanız stresli bir gün geçirmiş olmalısınız kusura bakmayın.
E ama işte "öyleyse bulamaz dostum" lafının pek duygusu ve mimiği yokmuş gibi durmuyor. Her neyse bu yanıtlar başlayacak kavganın ön tartışması olmaya doğru gidiyor. İyi günler dilerim.