Steam'deki oyunlar indirilmeden oynanır mı?

Hazır kurulmuş oyun dosyalarını değişiklik yapmadan harici depolama aygıtlarına -HDD, SSD, USB bellek- depolayarak istediğinizde bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.
Öncelikle sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim, doğru mu anladım acaba: Oyuna sağ tıklayıp yerel dosyalarını bir HDD'e kopyalarsam tekrar Steamde oynamak istediğimde dosyaları geri kopyalar oynarım doğru mudur ?
1) yüklü olan oyuna steam kütüphanesinden sağ tıklayıp kaldırabilirsin bilgisayarından silinir ama steam hesabından oyun silinmez.

Eki Görüntüle 1277194

2) yüklü olan oyunları yedekleyip tekrar bilgisayarına yükleyebilirsin oyunları yüklü olmayan oyunları mecbur indirmek zorundasın.

Eki Görüntüle 1277202
Yani yüklü olanlardan bahsediyorum. Bu yöntemle indirmek zorunda değilim ama kaldırdığım veya yedeklediğim için yüklemesini basitçe yapabilirim doğru mudur ?
 
Son düzenleme:
Öncelikle sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim, doğru mu anladım acaba: Oyuna sağ tıklayıp yerel dosyalarını bir HDD'ye kopyalarsam tekrar Steam'de oynamak istediğimde dosyaları geri kopyalar oynarım, doğru mudur?

Aynen öyle ancak giriş yaptığınız hesaplar aynı olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı