Steam'den 10-18 sene önce açılan hesaplar hileli mi?

Metehan A.

Hectopat
tempsnip.png

Kardeşimin zamanında aldığı bir hesap var, muhtemelen Rusya üzerinden oluşturulmuş.
Sorun şu hesabın kayıtlarına girdiğimde "fotoğraflarını bırakacağım" 2021 öncesi kaydı yok. Ne iştir anlamadım, bana gerçekçi gelmedi doğrusu. Burada ne gibi dolandırıcılıklar dönüyor...

123.PNG

Küçük bir not: Hesabı aldığımızda CS:GO Prime geldi yine kayıtlarda yok, öğrendim ki Çin'de Primelar bedavaymış, geçmişte de Çin kaydı var.

Steam 2003 yılında çıktı diye biliyorum. Neredeyse 19 yıl olmuş yani 17 yıl olması normal.
Ama sadece açıp hiç kullanmamış olabilirler.

Steam 2003 yılında çıktı diye biliyorum. Neredeyse 19 yıl olmuş yani 17 yıl olması normal.
Ama sadece açıp hiç kullanmamış olabilirler.
Yılına birşey demiyorum ama bilmiyorum değişik geldi hiç mi bi'kayıtı olmaz? hesap zaten bug'a girmiş halde bazı bilgilere erişemiyorsun yeni yeni erişebilmeye başladım eskiden hiçbir şey göstermiyodu.

Muhtemelen öylesine açılmış, içi boş hesaplardır. Steam üzerinde 2014'te yaptığım alışverişleri falan görüntüleyebiliyorum. Göstermesi gerekir, 15 sene ve üzeri hesapların geçmişi siliniyorsa bilemem de silineceğini sanmıyorum.

Yılına bir şey demiyorum ama bilmiyorum değişik geldi hiç mi bi'kayıtı olmaz? Hesap zaten Bug'a girmiş halde bazı bilgilere erişemiyorsun yeni yeni erişebilmeye başladım eskiden hiçbir şey göstermiyordu.

CS:GO çıktıktan sonra Steam çok büyük güncellemeler aldı. Belki o zamanlar kayıtları sildiler ya da önceden kayıt tutmuyorlardı.

Muhtemelen öylesine açılmış, içi boş hesaplardır. Steam üzerinde 2014'te yaptığım alışverişleri falan görüntüleyebiliyorum. Göstermesi gerekir, 15 sene ve üzeri hesapların geçmişi siliniyorsa bilemem de silineceğini sanmıyorum.

İçinde tüm Half-Life serileri falan CS:GO(hiç girilmemiş) hepsi vardı, yani içi boş değil ve kayıtlarda yok. Beni düşündürdü ama yapılmayacak şey değil iki cheat koduna bakıyordur eminim.

Hepsi olabilir de zamanında öylesine de açılmış olabilir, bunu da bilemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı