MahvolmuşŞövalye1
Hectopat
Oyun zaten 9-10 saat sürüyor. Sen 2 şartı da karşılamıyorsun. Gidip iade talebi oluşturup milleti yorma. Iade edemezsin.
Ben kuralı söyledim ve kesinlik belirtmedim. Kural sana 2 saat diyiyor. Ancak ben yaşadığım bir hadiseyi anlattım. Size kesin iade edilebilir diye bir şey dedim mi?Denemişler olmamış. Nasıl yansıtmalarını bekliyorsun?
Ben kuralı söyledim ve kesinlik belirtmedim. Kural sana 2 saat diyor. Ancak ben yaşadığım bir hadiseyi anlattım. Size kesin iade edilebilir diye bir şey dedim mi?
Bak adamın oyunu iade edilmemiş olabilir. Ancak kesin bir ifadeyle reddedilir diye konuşmaları yanlış bunu belirtmeye çalışıyorum.Kendi tecrübelerinizin olumsuz sonuçlanmasını insanlara niye yansıtıyorsunuz?
Kendi tecrübelerinizin olumsuz sonuçlanmasını insanlara niye yansıtıyorsunuz?
Ne anlatıyosun kardeş. Bunu dediğin için yazdım.
8 Saat oynamanın neyini savunacaksın3 saat falan olurdu da 8 saat yemez, çok zor. Yine de iade işlemi başlatıp savunmanızı yazabilirsiniz. İade geçmişiniz ve karşılaştığınız çalışan insafına göre belki olur.
Ben kuralı söyledim ve kesinlik belirtmedim. Kural sana 2 saat diyor. Ancak ben yaşadığım bir hadiseyi anlattım. Size kesin iade edilebilir diye bir şey dedim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.