Steam'den 300 TL kâr yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mümkün değil. Bana en fazla 3 TL kart düşer sana nasıl 70 TL kart düşüyor? Varsa bir taktiğin söylede bizde bilelim bro.
Adam 62 tane kart oyunu almış,kartları işleyip arka plan çıkarmış sen 1 tane kart oyunu ile 3 lira kartlamışsın keşke düzgünce okumadan yorum yapmasan.

Adam 62 tane kart oyunu almış,kartları işleyip arka plan çıkarmış sen 1 tane kart oyunu ile 3 lira kartlamışsın keşke düzgünce okumadan yorum yapmasan.
Beğenmedim atıyorsun? Adam diyor ki arkadaşım 36 tl’ye arka plan işleyip 88 lira katlamış o parayada 64 tane kart oyunu alıp katlamış yani yine her biri 3 lira oluyor ya hani hesapla 3x60?
 
Baktıysanız baktım yazın.
he tamam hocam bu oyunu bende biliyorum yaklaşık 3/5 yapmıştım biraz şansızlık tutmuştu.

He tamam hocam bu oyunu ben de biliyorum yaklaşık 3/5 yapmıştım biraz şansızlık tutmuştu.

Bende şu anda 3 TL'yi 100 TL yaptım 3 4 günde ama takas banları var şu an Steam cüzdanda 4 TL kaldı oyunda çok kalmadı 3 tane oyun aldım karlı sonra nsfw oyunlara girişicem sanırım.
 
1-) ilk başta 44 TL'lik 2 tane arka plan düşürdüğüm oyunun ismi Zup! Zero.
2-) 88 TL ile aldığım oyunlar ise şunlar (bazıları maalesef 20-30 kuruş zarar yaptırdı ama genel olarak aşırı kar, eğer hepsini alabiliyorsanız alın yoksa zarar ettirenleri alma ihtimaliniz var):
3-) 88 TL'yi 130'a katladıktan sonra -ki daha satılmamış parlak ve bazı kartlarım vardı yani tahminen 170 gibi bir fiyata katladıktan sonra ise şu oyunun arka planını işledim ve 2 tane 55 TL'lik 1 tane 35 TL'lik çıktı.
Oyun ismi: Downfall.

Normal de paylaşmayacaktım çünkü çok fazla insan da bu arkaplanlar olursa zarar ederim ama şu an zaten 7 gün banın bitmesine az kaldı o yüzden muhtemelen siz yapmadan ben satmış olacağım ama kartlar için hala fırsatınız var.

Hocam oyunun tüm kartlarını alıp rozetler kısmından işliyorsunuz, size arka plan ve XP veriyor.

Hocam peki bunlardan para kazanmak icin bir program falan lazim mi? Nasıl yapacağız? Oyunu sadece arkada acik mi birakacağız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
zup zero 5. denemede çıkardım arka planı iyi mi kötü mü bilemedim :D
 
Hocam sayenizde 90 TL lik arka plan çıkarttım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı