Steam'den %50 indirimle EA FC 25 alınır mı?

Rality

Hectopat
Makaleler
1
Normalde büyük indirimleri epicten alırım fakat şu an Steam'de %50 indirimle 1200 TL Epic'te de en fazla 1000 TL olacağını düşünüyorum sizce alınır mı? Epic Games mi beklenmeli?

Ben olsam sevdiğim oyunu zaten alabiliyorsam 200-300 TL tasarruf için beklemezdm.

Normalde büyük indirimleri epicten alırım fakat şu an Steam'de %50 indirimle 1200 TL Epic'te de en fazla 1000 TL olacağını düşünüyorum sizce alınır mı? Epic Games mi beklenmeli?
Epic'de sadece ultimate sürüm indirimli sanırım 1800TL idi.

Bende almayı düşünüyorum Epic'te en fazla ne kadar düşer bir de ℅5 geri kazanma olması da var işin içinde

Şimdi baktım Epic'te %20 indirime girmiş 19 Kasım'da belki tekrar girer kararsızım.

Bende almayı düşünüyorum Epic'te en fazla ne kadar düşer bir de ℅5 geri kazanma olması da var işin içinde.

Bende almayı düşünüyorum Epic'te en fazla ne kadar düşer bir de ℅5 geri kazanma olması da var işin içinde.

19 Kasım'ı bekleyin Epic'te çok indirime girmezse Steam'den alın.

Şimdi baktım Epic'te %20 indirime girmiş 19 Kasım'da belki tekrar girer kararsızım.

19 Kasım'ı bekleyin Epic'te çok indirime girmezse Steam'den alın.

27 Kasıma kadar süremiz var bekleyelim yoksa alırız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…