M MeteCkr Picopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 22 Aralık 2021 #1 Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir?
Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir?
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.995 Çözümler 3 22 Aralık 2021 #2 MeteCkr dedi: Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Her oyunun bedava verilme olasılığı var, onu bilemezsiniz ki. Ha bu oyun bedava verilebilir diye hiçbir oyun almamak da saçma olur bence. Akışına bırakın.
MeteCkr dedi: Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Her oyunun bedava verilme olasılığı var, onu bilemezsiniz ki. Ha bu oyun bedava verilebilir diye hiçbir oyun almamak da saçma olur bence. Akışına bırakın.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 22 Aralık 2021 #3 @MeteCkr Hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık.
@MeteCkr Hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık.
M MeteCkr Picopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 22 Aralık 2021 #4 Herixa dedi: @MeteCkr hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık. Genişletmek için tıkla... Tamam ben yanlış bir şey demedim zaten açtırana bakacaksınız dedim
Herixa dedi: @MeteCkr hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık. Genişletmek için tıkla... Tamam ben yanlış bir şey demedim zaten açtırana bakacaksınız dedim
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Aralık 2021 #5 Dark Souls 2 & 3 aldım. Bedava olursa ofislerini basarım.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 22 Aralık 2021 #6 Herixa dedi: @MeteCkr Hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık. Genişletmek için tıkla... Bence Epic yüzünden değil, yönetenlerden dolayı böyle oluyor. Ekonomi iyi olmayınca en ufak birikim bile hesap yaptırıyor.
Herixa dedi: @MeteCkr Hocam siz beni yanlış anladınız, ben o anlamda demedim. Epic Games nasıl korkutmuşsa bizi artık. Genişletmek için tıkla... Bence Epic yüzünden değil, yönetenlerden dolayı böyle oluyor. Ekonomi iyi olmayınca en ufak birikim bile hesap yaptırıyor.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Aralık 2021 #7 MeteCkr dedi: Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Belki The Forset verilebilir diğerlerinin olacağını sanmıyorum.
MeteCkr dedi: Dark Souls 3, Mass Effect andromeda, Valheim ve The Forest alacağım sizce bunlardan birinin bedava verilme ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Belki The Forset verilebilir diğerlerinin olacağını sanmıyorum.