Steam'den alınan GTA 5 nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan qw2TR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.044

qw2TR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanlarda Steam'den GTA 5 satın aldım. Daha indirmedim çünkü sistemim yetmiyor. Ama zaten yeni bir sistem toplayacağım bu yüzden sıkıntı yok. Fakat indirmeden önce sizlere sormak istedim. GTA 5'i indirmekte sıkıntı yok fakat kurulum nasıl yapılır o kısmında biraz şüpheliyim. . Bu arada daha önce hiç GTA 5 indirmemiştim bu yüzden şu an açık bir Social Club hesabım yok. İyi sosyaller şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Steam her şeyi hallediyor zaten. Siz başta nereye kurmak istediğinizi seçeceksiniz sonra o indirecek, indirdikten sonra da kuracak. Oyunu başlatırken ekstra bir şeyler daha kurabilir + Rockstar Games Launcher'ı kuracak. Social Club hesabı açarsınız internetten, o hesabı da bu ekstraların kurulumu bitince açılan Rockstar Games Launcher'a girersiniz ya da Rockstar Games Launcher'dan hesap açılıyorsa oradan da açabilirsiniz hesap.

İsterseniz önce Social Club hesabınızı oluşturun: https://socialclub.rockstargames.com/

Steam'den indirmeye başlayın, oyunu açtığınızda size Social hesabınızı soracaktır.

Yükle butonuna basıyorsunuz, yoksa Social Club hesabı açıyorsunuz ve arkanıza yaslanıyorsunuz.

İndirdikten sonra ilk açışta Rockstar Social Club hesabına giriş yapman için Rockstar Games Launcher kuracak ona giriş yapınca açılacaktır.

Sağolun var olun gerçekten bir de oyun Steam den açılır mı ve kurarken Windows güvenlik duvarını kapatmak gerekiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı