Steam'den banlanır mıyım?

Bugün birisi bana Discord'dan bir şeyler yazdı bana Steam'den banlanacağımı söylüyor. Eğer mod ile iletişime geçmez isem 24 saat içinde yasaklanacakmışım ve adam İngilizce yazıyor. Bu bir dolandırıcılık tekniği mi sebebini sordum neden banlanıyım diye, bana diyor ki senin aynı profilde olan biri beni mağazada dolandırdı yanlışlıkla seni reportladım diyor ve bana bir resim attı resmi koydum Discord'dan Jared Christen#7752 aldı kişiye istek at bunun bir hata olduğunu söyle diyor. Ne yapmalıyım şu an?

Eki Görüntüle 1095388
Hocam siz onu dolandırın ip logger atın.

Valve hiçbir zaman yasaklayacağı hesap hakkında kullanıcılara bilgi vermedi. Sahte olduğu her halinden belli.

Keşke bana da denk gelseler de, biraz kafa bulsam.

Zaten bayağı bir kafa buldum bana verdiği sözde Valve yöneticisi olan kişiyle sonrada aşırı ağır küfürler edip engelledim.

Benim bu yorumlardan sonra aklıma gelen ilk şey, bu arkadaş dolandırıcılık için piyasa araştırması yapıyor olabilir mi?

Bugün birisi bana Discord'dan bir şeyler yazdı bana Steam'den banlanacağımı söylüyor. Eğer mod ile iletişime geçmez isem 24 saat içinde yasaklanacakmışım ve adam İngilizce yazıyor. Bu bir dolandırıcılık tekniği mi sebebini sordum neden banlanıyım diye, bana diyor ki senin aynı profilde olan biri beni mağazada dolandırdı yanlışlıkla seni reportladım diyor ve bana bir resim attı resmi koydum Discord'dan Jared Christen#7752 aldı kişiye istek at bunun bir hata olduğunu söyle diyor. Ne yapmalıyım şu an?

Eki Görüntüle 1095388
Bas engeli geç

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı