Steam'den bir oyunu alıp çevrimdışı modda bitirip iade etmek

@Graiden 1. madde için: İade nedenini değiştir. Bilgisayarımda kare hızı çok düşük veya performans sorunları gibi. O zaman daha hızlı oluyor, test edildi onaylandı.
 
6- Neresi saçma? 2 önceki sürümü korsan oynayıp, performans sorunlarıyla oynamaya çalışmak mı? En güncel sürümü performans sıkıntısı olmadan oynamak mı?

Hepsi böyle değil hocam. GTA San Andreas'ın korsan versiyonu Steam versiyonundan çok daha stabil çalışıyor.

Aslında bu fikir fena değil, ama iade ederken pek kabul edeceğini düşünmüyorum.
 
Hepsi böyle değil hocam. GTA San Andreas'ın korsan versiyonu Steam versiyonundan çok daha stabil çalışıyor.

Tabi bazı oyunlarda burası değişir.

GTA San Andreas hep korsan oynadım. Steam'de sıkıntıları olduğunu duydum.(Dost Kayaoğlu'da söylemişti.)

Çevrimdışı oyun içi değil Steam'de işliyor. TF2'de 20 saatim var 30 dakikası dışında tamamı botlarla ve oyun içi botlarla oynamak zamana etki etmiyor Steam dışında.

Gerçekten oluyor, denemedim ama internet olmadan Steam nasıl veriyi alabilir ki?
 
Steam'de hesaplarınızın bir "Güven puanı" var. Daha ilk kurulduğu yılda ben sisteme güvenmekte güçlük çekmiştim (hala CD'li oyun alıyorduk ve internette bir yerlere kart vermek yaygın değildi). Sırf meraktan 2 günde bir oyun alıp alıp iade etmeye başladım. Daha 10. oyuna gelmeden elimde kalan son oyunu iade edemedim. Ekranda "son zamanlarda çok fazla iade işlemi gerçekleştirdiniz, biraz beklemeniz gerekiyor" gibi bir yazı çıktı. Bir hafta kadar yeni oyun da alamadım.

O ara e-posta ile iletişime gectigim bir Steam yetkilisine durumu anlattım, sanal kart ile kendilerini denediğimi, internet alışverişine sıcak bakmadığımı anlattım. Bir defalık bu yasağı erkenden kaldırıp oyunu iade aldılar ve kendilerinin kim olduğuyla ilgili bir kaç link gönderdiler :)

Yani, bu taktiği yapsanız yapsanız 5-10 oyunda yapacaksınız.
 
Steam'de hesaplarınızın bir "güven puanı" var. Daha ilk kurulduğu yılda ben sisteme güvenmekte güçlük çekmiştim (hala CD'li oyun alıyorduk ve internette bir yerlere kart vermek yaygın değildi). Sırf meraktan 2 günde bir oyun alıp alıp iade etmeye başladım. Daha 10. oyuna gelmeden elimde kalan son oyunu iade edemedim. Ekranda "son zamanlarda çok fazla iade işlemi gerçekleştirdiniz, biraz beklemeniz gerekiyor" gibi bir yazı çıktı. Bir hafta kadar yeni oyun da alamadım.

O ara e-posta ile iletişime gectigim bir Steam yetkilisine durumu anlattım, sanal kart ile kendilerini denediğimi, internet alışverişine sıcak bakmadığımı anlattım. Bir defalık bu yasağı erkenden kaldırıp oyunu iade aldılar ve kendilerinin kim olduğuyla ilgili birkaç link gönderdiler :)

Yani, bu taktiği yapsanız yapsanız 5-10 oyunda yapacaksınız.

Steam önlem almış demek ki. Sağ olun bilgilendirme için. (İade etme şartlarını biliyorum.)
 
Sanki ekonomi çok normalde insanlarında ekonomik olarak normal hamleler yapmasını bekliyorsunuz.Yok kardeşim ülkenin ekonomisini oyun yapımcısı ne ilgilendiriyor diye ağlıyorlar. Yapımcıyı ekonomi ilgilendirmiyosa benide yapımcı ilgilendirmiyor kardeşim. Ben almadım diye firmamı batacak? Almasam bi zararları varmı? Yok. Ben alsam bana bir zararı varmı? Var. Aylık maaşımın yarısını aptal bir dosya atığına verdiğim için bana fazlasıyla zararı var. Ee kardeşim oynama adamın oyununu her istediğini paran olmadığında alıyormusun git arabada çal o zaman. Ben adamın oyun merkezine gidip oyunu çalıp kaçmıyorumki :D Ben bir rusun bana bedavaya sağladığı dosya bütününü rusdan temin ediyorum kardeşim. Bu durum ne firmayı ilgilendirir nede beni. Tekrar söylüyorum. Bu fiyatlar bu derece anormal olduğu sürece kimsenin kimseye ekonomik olarak normal davranmasını beklemeye hakkı yok. Aptal bir dosya fazlalığına 400tl baydıktan sonra gelip burada ağlamayın.
 
Bir zamanlar uplayle bağlantılı oyunları alıp indirip uplay de etkinleştiripte steamden geri iade edince uplaydan silinmiyordu orda kalıyordu. Yapımcılar hakkını helal etsin
 

Geri
Yukarı