Steam'den bir oyunu alıp çevrimdışı modda bitirip iade etmek

Oyunlar indirimlerde vivident sakız parasına düşüyor zaten. Milyonlarca insan oynuyor, diyelim ki böyle bir açık var, pahalı bir oyun için aldın iade edemedin Steam durumu çaktı ne yapardın. Eğer korsan olarak oynacaksan torrent indir oyna, boşu boşuna böyle şeylerle uğraşma, biraz olsun emeğine saygı duymak lazım.
 
1 oyunu iade etmek icin steam online olmasi lazim bunu yaptiginizda tum oyuariniz senkronizasyona girecek nasil oluyor da steam oyunda gecen sureyi algilamiyor ? Volcanoids oyununu offline olarak 11 saat oynadim steam online moda geçince şak diye gördü.
Ayrica birakin adamlar oyun yazmis parasını kazansin yeni oyunlar yazsin yeni şirketler kurulsun. Rabbena rabbena hep bana hep bana kafasi cozum değil.
Sayisal ortam da olsa maddesel bir hırsızlık olmasa da ortada fikri ve mantiki bir hirsizlik var guney afrikalilar fakir diye ev fiyatlari 1000 dolara mi dusuyor ?
Paran yetmiyorsa hirsizlik yapmak cozum değil 3-5 dosya artigini uretebilmek için en az 3 5 kişi emek harcıyor. O yuzden araba calmak ile yazilim calmak arasindaki tek fark çalınan emegin fiziki yapısıdır.
 
Son düzenleme:
Sanki ekonomi çok normalde insanlarında ekonomik olarak normal hamleler yapmasını bekliyorsunuz. Yok kardeşim ülkenin ekono misini oyun yapımcısı ne ilgilendiriyor diye ağlıyorlar. Yapımcıyı ekonomi ilgilendirmiyorsa beni de yapımcı ilgilendirmiyor kardeşim. Ben almadım diye firmamı batacak? Almasam bir zararları var mı? Yok. Ben alsam bana bir zararı var mı? Var. Aylık maaşımın yarısını aptal bir dosya atığına verdiğim için bana fazlasıyla zararı var. Ee kardeşim oynama adamın oyununu her istediğini paran olmadığında alıyor musun git arabada çal o zaman. Ben adamın oyun merkezine gidip oyunu çalıp kaçmıyorum ki :D ben bir Rus'un bana bedavaya sağladığı dosya bütününü Rus'dan temin ediyorum kardeşim. Bu durum ne firmayı ilgilendirir ne de beni. Tekrar söylüyorum. Bu fiyatlar bu derece anormal olduğu sürece kimsenin kimseye ekonomik olarak normal davranmasını beklemeye hakkı yok. Aptal bir dosya fazlalığına 400TL baydıktan sonra gelip burada ağlamayın.

Bununla ilgili gönderi açmışsın konun kilitlenmiş bu kadar insan senin düşüncene karşı merak ediyorum bir insan hiç kendine bakmaz mı " ulan ben bir yerde belki hata yapıyorumdur bir düşüneyim" demez mi ya...
 
Çevrimdışı oyun içi değil Steam'de işliyor. TF2'de 20 saatim var 30 dakikası dışında tamamı botlarla ve oyun içi botlarla oynamak zamana etki etmiyor Steam dışında.

Oyunun çevrim dışı modu değil Steam'den bahsediliyor, internetini tamamen kapat Steam'e girmeye çalış 2 seçenek sunacak çevrimdışı modda başlat ve yeniden dene çevrim dışı modu seçersen oyunlara girebiliyorsun. Life is Strange oynadığım gün hatlar bakimdaydı çevrim dışı oynamak zorunda kaldim. 8 saatlik oynanis sürem suanda Steam'de yok oyunun değil Steam'in çevrim dışı modu var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla ilgili gönderi açmışsın konun kilitlenmiş bu kadar insan senin düşüncene karşı merak ediyorum bir insan hiç kendine bakmaz mı " ulan ben bir yerde belki hata yapıyorumdur bir düşüneyim" demez mi ya...

Aslında bir bakıma size de hak veriyorum saçma dosya atıklarına yüzlerce lira baysam bende böyle düşünürdüm maalesef.
 
Güzel taktimiş ama Steam hatası vermiyor mu öyle yapınca?

Aslında bunla ilgili konu açmıştım moderatörler sağ olsun sildi. Bayağıda uğraşmıştımda neyse. 14 tane oyunda denedim çoğunda açıldı, bazılarında Steam'e bağlanılamadı hatası veriyor ama.
api.png
Ve ona benzer DLL dosyalarını silince açılıyor. Online oyunlarda ise sunuculara bağlanamıyorsunuz ama offline modda oynayabiliyorsunuz. Ben Witcher 3'ü öyle oynadım ama güncelleme getirdiler artık oynanmıyor. Bazı oyunlarda güncelleme ile engelliyorlar ama yine Steam API adındaki DLL ve ndll dosyalarını silince açılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı