Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Steam'den EA Play aboneliği alacağım. Ben bu aboneliği aldığımda arkadaşım Friend Pass indirip gelebilir mi? 40 TL'lik aboneliğe dahil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
Steam'den EA Play aboneliği alacağım. Ben bu aboneliği aldığımda arkadaşım Friend Pass indirip gelebilir mi? 40 TL'lik aboneliğe dahil mi?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 24 Kasım 2022 #2 Yosemite Sam dedi: Steam'den EA Play aboneliği alacağım. Ben bu aboneliği aldığımda arkadaşım Friend Pass indirip gelebilir mi? 40 TL'lik aboneliğe dahil mi? Genişletmek için tıkla... Friend Pass ücretsiz. O friend pass versiyonunu indirecek siz de normal versiyonunu. Oyundayken onu davet edeceksiniz ve keyifli oyunlar...
Yosemite Sam dedi: Steam'den EA Play aboneliği alacağım. Ben bu aboneliği aldığımda arkadaşım Friend Pass indirip gelebilir mi? 40 TL'lik aboneliğe dahil mi? Genişletmek için tıkla... Friend Pass ücretsiz. O friend pass versiyonunu indirecek siz de normal versiyonunu. Oyundayken onu davet edeceksiniz ve keyifli oyunlar...
ItsAtakan24 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 188 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2022 #3 Friend pass direk çalışıyor olması lazım. Diğer türlü mantıksız olurdu zaten. Oyun değil mi bu? EA Play'i falan olmaz herhalde bu işin.
Friend pass direk çalışıyor olması lazım. Diğer türlü mantıksız olurdu zaten. Oyun değil mi bu? EA Play'i falan olmaz herhalde bu işin.