Steam Steam'den gelen "bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir" bildirimi

• Konuyu başlatan Lyc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1B

Kartla alırken çok fazla deneme yaptınız mı ben bu uyarıyı yediğim zaman arkadaşımın hesabınada oyun alıyordum ikimizede işlem hatası vermişti bende bayağı bir zorlayıp almıştım 5 saat sonra da ikimizede dolandırıcılık kısıtlaması gelmişti ben kartın son 4 hanesini kart sahibi ismini ve hesabın mail adresini yazdım arkadaşım sadece arkadaşımın kartıyla oyun alırken hata oldu yazdı 1 gün sonra ikimizinde kısıtlaması kaldırıldı.

Kartla alırken çok fazla deneme yaptınız mı ben bu uyarıyı yediğim zaman arkadaşımın hesabınada oyun alıyordum ikimizede işlem hatası vermişti bende bayağı bir zorlayıp almıştım 5 saat sonra da ikimizede dolandırıcılık kısıtlaması gelmişti ben kartın son 4 hanesini kart sahibi ismini ve hesabın mail adresini yazdım arkadaşım sadece arkadaşımın kartıyla oyun alırken hata oldu yazdı 1 gün sonra ikimizinde kısıtlaması kaldırıldı.

3-4 kere denedim.

Evet çözüldü.
Hocam banada oldu bugün Beamng almıştım iade ettiler parasını ama geri alıcamda hesap dolandırıcılıktan şüphelenmede halen aniden aldım diyemi oldu bu

Hocam bana da oldu bugün BeamNG almıştım iade ettiler parasını ama geri alacağımda hesap dolandırıcılıktan şüphelenmede halen aniden aldım diye mi oldu bu.

Steam desteğe yazın kartın sizin olduğunu doğrulamak isterler kart zaten sizinse kolayca doğrularsınız.

Steam desteğe yazın kartın sizin olduğunu doğrulamak isterler kart zaten sizinse kolayca doğrularsınız.
eyw hocam saat-gün cevap verirler

Yeni konular

Geri
Yukarı