Steam Steam'den GTA SA nasıl alabilirim?

Eyyubii

Hectopat
Merhaba, GTA SA Steam key olarak nasıl alabilirim? Eski konularda arkadaşlar durmaplay.com'dan bahsetmiş ancak orada sanırsam stok bittiği için satın al butonu aktif değil.

Bu steam key veren siteler benim için güvenilir değil, 3-4 GB bir oyun için satın alma bence mantıksız, crack önermem ama bir oyunluğunada olsa crack tercih edebilirsin.

Güvenilir sitelerden indirebilirsin crack olarak. Steam key olarak satılıyor ama aşırı pahalı yabancı sitelerde. O kadar da para verilmez.

Link atmak yasak olmazsaydı atardım güvenilir bir site var oradan indir.

https://dosya. co/759z9bvc1ok7/GTA_SA_500MB.rar.html alın hayrını gördün ben orijinaline para verdim crack kullanıyorum daha duzgun çalısıyor cunku klasik Rockstar oyunu işte.

Sil dostum ban yicen.

Crack indir niye alıyorsunki
Alamazsın herhalde mecbur crack.
Bu steam key veren siteler benim için güvenilir değil, 3-4 GB bir oyun için satın alma bence mantıksız, crack önermem ama bir oyunluğunada olsa crack tercih edebilirsin.
Güvenilir sitelerden indirebilirsin crack olarak. Steam key olarak satılıyor ama aşırı pahalı yabancı sitelerde. O kadar da para verilmez.
Bilgisayarımı yeni aldım ve crack oyunlarla virüs doldurmak istemiyorum. Bu yüzden crack'den uzak durmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…