Steam'den hediye yollarken "Türkiye üzerinden kütüphaneye eklenebilir." hatası

Dnzistnblu

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
73
Steam'den arkadaşıma Last of Us hediye etmek istiyorum bölgelerimiz falan aynı aldığım hata "Türkiye üzerinden yapılan alışverişler, yalnızca Türkiye üzerindn kütüphaneye eklenebilir."
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-03-22 221640.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-22 221640.png
    158,8 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı yazdığına bakmayın. Satın al tuşuna bastığımızda sarı renkli bir uyarı daha çıkıyor. Hem arkadaş bunu ciddiye alıp konu açar mıydı sizce?

Hata falan değil bu bilmeden yorumlamayın cevaplarda almadan önce yine de uyarıyor emin ol diye.


Buyur kardeşim.

Hocam aynısı bana da olmuştu ben sözleşmeye tik atmayı unutmuştum. Onun dışında hediye yasağınız olabilir (hesabınıza harcadığınızdan çok hediye almaya harcamak) ya da sadece bir hata olabilir bekleyip görebilirsiniz. He bir de Steam desteğe ticket açabilirsiniz.

Evet hata. Hediyeyi yollayamıyorsunuz.

Uyarı zaten "satın al" a bastığınızda çıkıyor.

Buradaki yazdıklarıma göz atabilirsin. Yardımcı olduysa ve yardıma ihtiyacın kalmadıysa çözüm işaretlersen sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Uyarı notuyla aldığınız hatanın bağlantısı olduğunu sanmıyorum, oyunu sepetten çıkarın ve Steam'den çıkış yapıp satın alma işlemlerini tekrarlayın bakalım.

uyarı yazdığına bakmayın. satın al tuşuna bastığımızda sarı renkli bir uyarı daha çıkıyor. hem arkadaş bunu ciddiye alıp konu açarmıydı sizce?

Muhtemelen almazdı fakat aldığı sarı hata yazısını paylaşsa bu kadar tartışmaya gerek de kalmazdı, uyarı yazısı genelde orada olan bir şey zaten uyarıyla bu hatanın alakası yok.
 

Geri
Yukarı