Steam'den oynanacak oyun tavsiyesi

İndirimde mi bilmiyorum ama TLOU serisi al derim. RDR2, L4D2, BF1, FC 25 oyunlarını da oyna derim.
indirime girse hemen alacağım serilerdendir ama şuanki fiyatı 2500 civarı diye biliyorum yakın zamanda indirime girer umarım. FC 25 i güncel olarak oynuyorum bf1 ve rdr2 de tekrar tekrar yükleyip oynadığım oyunlar. Teşekkür ederim öneriniz için

Biraz derken hocam ;D RDR 2 gördüğüm yerde diğerlerine bakmam önerim RDR 2 ama FIFA Online de sarıyor oynuyor musun?
evet hocam rdr2 yi 3 4 kez bitirmişimdir. FC 25 gün içinde en çok oynadığım oyun olabilir

İndirime girse hemen alacağım serilerdendir ama şu anki fiyatı 2500 civarı diye biliyorum yakın zamanda indirime girer umarım. FC 25'i güncel olarak oynuyorum BF1 ve RDR2 de tekrar tekrar yükleyip oynadığım oyunlar. Teşekkür ederim öneriniz için.

Evet hocam RDR2'yi 3 4 kez bitirmişimdir. FC 25 gün içinde en çok oynadığım oyun olabilir.

Division Rivals mı kasıyorsun hocam ben sadece onu oynuyorum.

O kadar iddialı değilim hocam. Bana uyar istediğin zaman atalım.

Hocam ben iddialıyım ama kadrom o kadar iyi değil zaten oynarsak görürsün istersen saat 9 gibi atalım bu akşam.

Hocam ben iddialıyım ama kadrom o kadar iyi değil zaten oynarsak görürsün istersen saat 9 gibi atalım bu akşam.

Uyarsa tabii uyar dersen Steam'ımı vereyim.

Steam profilim

Uyarsa tabii uyar dersen Steam'ımı vereyim.

Steam profilim
bana uyar hocam. İstek atıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı