Steam'den oyun açılınca internet hızı düşüyor

kralsimon

Zeptopat
Daha fazla  
100 MB internetim var. Steam'den PUBG, Dota, Rust açınca hız 7.5-8 MB'e kadar düşüyor. Yardım edebilecek var mı? PC Lenovo LOQ, 4050 ekran kartı var ve 2x16 RAM takılı. Kablo bağlamadan çözmenin bir yolu var mı?

Steam - ayarlar - indirmeler - indirme bölgesi size en yakın neresi ise orayı seçin.

Alt tarafında indirme önbelleği temizle var onu da yapın ( sırada indirme varsa bütün hepsini baştan indirir )
Ayrıca Wi-Fi'dan 2 MB düşmesi normal modem size uzak veya evin kolonları kalın ise Wi-Fi sinyallerinde geçikme azalma olabilir.

Kablo takıp deneyim bu sıra zarfında Wi-Fi kapatın bazen geçişte takılma olabilir kablo taktıktan sonra 9 ve civarı ise sorun yoktur.

dediklerinizi yaptım hatta resetledim ama 2mb düşmüyor 92 mb düşüyor 100 mb internet hızım var ve steam üzerinden herhangi bir oyuna girdiğimde internet hızım 8 mb kalıyor 92 mb internet hızım düşüyor modemle aram en fazla 1 metredir. antalyada kalıyorum izmir en yakın oda seçili

Dediklerinizi yaptım hatta resetledim ama 2MB düşmüyor 92 MB düşüyor 100 MB internet hızım var ve Steam üzerinden herhangi bir oyuna girdiğimde internet hızım 8 MB kalıyor 92 MB internet hızım düşüyor modemle aram en fazla 1 metredir. Antalya'da kalıyorum İzmir en yakın oda seçili.

Benim kendi internetim de 100 MB Speedtest'den 93 94 arası alıyorum
Opera da indirme yaparken 10 Steam de ise 8.5 9 arası alıyorum
2 MB düşmesi normal Wi-Fi'da
Ben kablolu kullanıyorum ona rağmen 10 alıyorum kablosuz da 9

steam indirmesinden bahsetmiyorum. steam dan oyun oynarken sadece benim pc'imde internet hızım 100 den 8 e düşüyor. gameforce veya epic gibi istemcilerde oyun oynarken düşmüyor internet hızım sadece steam üzerinden oyun oynarken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı