Steam'den oyun aldım para çekmedi

Grkemkoc

Hectopat
İki saat önce Steam'den iki oyun aldım. Şu an oyunu yüklüyorum ancak hala banka hesabımdan para çekilmemiş. Belli bir süre sonramı çekiyor? Ne yapmalıyım sonradan bir sorun doğurur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence doğurmaz , ben amcama witcher 3 aldırdığımda da çekmemişti üzerine mortal kombat x aldığımızda çekti ama bi sıkıntı yaratmadı.

Demin BoaCompra mail attı, ödeme işleminiz tamamlanmadı masrafsız olarak iptal edilecektir demiş. Ancak hala oyunu indiriyorum

Oyunu indirmen önemli değil, satın alma gerçekleşmedi ise indirme bittiğinde oyun kütüphanende olacak ama "OYNA" yerine "SATIN AL" yazacak inince zaten görürsün.

Oyunun inmesine yarım saat kaldı. Satın al yazmıyor, oyunun menüsü diğer oyunlarımda nasılsa aynen öyle. Oyun inince bakalım
Durum Güncellemesi: Oyun indi giriş yapıp oynayabiliyorum. Ama ben bu adamlara ödemeyi nasıl yapacağım? Yardımcı olabilicek biri var mı? Boacompra'nın teknik destek numarasını bulamadım

Son düzenleme:

Sanırım benim başıma gelen olayla aynısı oldu size de. Kütüphaneden kaldırıldı uyarısı geldikten sonra tekrar satın alın bence.

Oyunu kütüphanenden kaldıracaklar ama merak etme oyunu tekrardan indirmene gerek kalmayacak.
Oyun kütüphanenden kalkınca tekrardan satın alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…