Steam'den oyun indirirken "disk yazma hatası"

doruk845

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Birkaç gün önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak için Steam'e girdim. Güncelleme vardı, güncellememi tamamladıktan sonra bir hata ile karşılaştım. "disk yazma hatası" adında. İnternetten birkaç bir şeyler araştırıp denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Daha sonra oyunu silip bir daha yükledim. Oyunun tamamını indirdim ama sonlara doğru diske yazarken Steam sapıtıyor.
Screenshot_1.png

Selamlar. Birkaç gün önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak için Steam'e girdim. Güncelleme vardı, güncellememi tamamladıktan sonra bir hata ile karşılaştım. "disk yazma hatası" adında. İnternetten birkaç bir şeyler araştırıp denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Daha sonra oyunu silip bir daha yükledim. Oyunun tamamını indirdim ama sonlara doğru diske yazarken Steam sapıtıyor.
Screenshot_1.png
1615544811922.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune'u kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz? Orada "Error Scan" kısmına gelip "Quick scan" tikini kapatıp bir test yapı HDD'ye.
Ben de eski bir sürümü kuruluydu siz demeden önce. Eski sürümde OK'e basıp açabiliyordum ama şu an hala olmuyor çıldırmak üzereyim. Çok saçma bir hata bu

O halde eski sürüm ile dediğim taramayı yapın. Şimdi biraz meşgul olacağım o yüzden bir süre cevap yazamayabilirim. Siz testleri yapıp gönderin akşama doğru bakıp size sonuçları söylerim.

O halde eski sürüm ile dediğim taramayı yapın. Şimdi biraz meşgul olacağım o yüzden bir süre cevap yazamayabilirim. Siz testleri yapıp gönderin akşama doğru bakıp size sonuçları söylerim.
Tamamdır teşekkürler yardımların için. Akşama kadar atarım fotoğrafı.
Tamamdır teşekkürler yardımların için. Akşama kadar atarım fotoğrafı.
Hala düzeltemedim HD Tune'u başka uygulamadan sonuç bakamaz mıyız?
Aynı durum Rocket League için de geçerli.
O halde eski sürüm ile dediğim taramayı yapın. Şimdi biraz meşgul olacağım o yüzden bir süre cevap
Yazamayabilirim. Siz testleri yapıp gönderin akşama doğru bakıp size sonuçları söylerim.

1616010142400.png

Son çare olarak Hds'den taratayım dedim. Diskim ölmüş mü :D ?

Dosya Ekleri

• 1615925417421.png
    1615925417421.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Evet diskiniz ölmüş. Tahmin ettiğim gibi yani. En yakın zamanda yeni bir disk alın. Sorun bu sayede çözüldüğünde de geri dönüp çözüm içerikli düşündüğünüz cevabı çözüm olarak seçin.

(Güncelleme) galiba artık son zamanlara geldim. İtopya'ya mail attım belki garanti kapsamında bir şeyler olur diye. Güncel tablo budur. (dolardan hızlı artıyor :D)

1616446570902.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı