Steam'den Oyun İndirirken İnternetim Kesiliyor

  • Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 10B
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar Air 2315 Kablosuz Ağ Erişim Cihazı kullanıyorum. Steam üzerinden oyun indirirken internetim birden kesiliyor. Sonra diğer odadaki Airties RT 204 model modemi tekrar kapatıp açtıktan sonra internete tekrar girebiliyorum. İndirmeye devam ettikten bir süre sonra tekrar kesiliyor. Sorun ne olabilir?
 
Başka bir yerden indirme yaparken de kesiliyor mu? Modem ayarlarında sıkıntı olduğunu düşünüyorsan modemi sıfırla. Düzelmezse internet servis sağlayıcını arayıp sorunun onlarda mı olduğunu öğren (hattın verilen hızı destekliyor mu vs.) Diğer bir ihtimal olarak kablolarda ya da splitter'da problem olabilir.
 
Diğer odadaki modemi kullanarak indirdiğim zaman kesilme yaşamıyorum. Fakat kendi kablosuz adaptörümden indirmeye çalışınca bir süre sonra internet kesiliyor. Steam'den oyun indirmek dışında internetim hiç kesilmiyor.
 
Aynı sorun bende de oluyor.modemim huawei vdsl internete tp-lınk wn822 wifi adaptörüyle bağlanıyorum modemin DSL ışığıda sönmüyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı