Steam'den oyun önerisi

Hesabınıza baktım Fallout 4 yok. Fallout 4'ü başka platformda oynamadıysanız tavsiye ederim.

Konudan bağımsız olarak: Hocam saat kasma programı gibi bir şey mi yaptınız? Hesabınızda çoğu oyunun oynama süresi yüksek.
 
Hesabınıza baktım Fallout 4 yok. Fallout 4'ü başka platformda oynamadıysanız tavsiye ederim.

4 almaktansa 76 almak çok daha mantıklı geliyor ama şu anda o oyunlara gömebilecek zamanım maalesef yok. Askerden sonra almayı düşünüyorum tabii ki.

Hocam saat kasma programı gibi bir şey mi yaptınız? Hesabınızda çoğu oyunun oynama süresi yüksek.

Hayır, sadece kart kasma programı kullanıyorum ki oyun başına 3 saati geçmiyor. Genelde bir oyuna başlayınca tam oynuyorum, şu sıralar tam odaklanamasam da yine de elimden geldiğinde oynayacağım.
 
Aklımda herhangi bir bütçe yok açıkçası, yine de oyun başına 15-20 TL düşünebilirim. Eğer değecekse de 100 TL'ye kadar çıkabilirim, ancak amacım fiyatı ciddi şekilde düşmüş oyunları almak. Oyunlardan beklentim hikayesel açıdan iyi ve grafiklerinin de güzel olması, zaten ona göre kafamda değerlendirme yapıp sepete ekleyeceğim. Öneriler için şimdiden çok teşekkür ederim.



Tomb Raider serisi ve Forza 4 bayağı indirimde. Onlara bakabilirsin bence.
 
Aaa, sizin gibi bir insanın şu ana kadar RDR2 almamasına şaşkınım. 😄 Kesinlikle almalısınız.

RDR 2 oynamıştım da, Rockstar'ın son olayından sonra destek vermek hiç istemiyordum açıkçası. Ancak alacağım gibi, oyun sağlam sonuçta.
 
Heyecanınızı kaçırmak istemem ama Case: Animatronics kadar boş bir oyun görmedim. Oyunda ufak tefek gerilim var ama çok basite kaçılmış. Yani az çok korku oynayan birisi neyin ne olacağını çok iyi bilir. Ek olarak jump spacelere 1-2 defadan sonra alışıyorsunuz.

Bence Dishonored alabilirsiniz.
Onun yerine F.E.A.R. 1 alabilir. tabii tek satılmıyor ama bakabilir yine de.
Oyun feci güzel indirime girmiş bu arada.
 

Geri
Yukarı