Steamden oyun satın alma

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar iyi geceler. Benim yaşım 18'den küçük ve herhangi bir kredi kartına sahip değilim. Steamden oyun satın almak istiyorum özellikle indirim zamanlarında lakin kredi kartım olmadığından alamıyorum. Mount Blade Warband oyununu telefon ile edinmiştim lakin başka bir oyunu bu şekilde alamıyorum. Sizlerden ricam bana uygun bir ödeme şekli söylemeniz kredi kartım olmadığından alamıyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz yaş sınırı olmayan güvenilir bir ödeme şekli varsa lütfen belirtin. Bu arada Steam'de şu anda WarZ indirimde ilgilenenler alabilir yanılmıyorsam 3 küsür dolar.
 
Eğer telefonunun hattı Vodafone ise Webmoney'de hesap aç ve bu yolla Steam'dan oyun elde et.

Ama hattın yurtdışı mobil ödemeye açık olması lazım.
 
Turkcell ise buradan mobil ödeme yöntemiyle cüzdan kodu alıp Steam'de etkinleştirebilirsin. Böylece Steam hesabına para ekleyip oyun alabilirsin.


Çok teşekkür ederim, bu şekilde alışveriş yapabilirim sanırım. 22 TL ile 10USD normal fiyat. Peki bu şekilde başka bir site var mı ? Galiba oyunasya gibi bir site varmış tam emin değilim.
 
Bunun kdv'si var, kendi kazançı var. 4 TL vermekten kaçınmam zira sen ya da başkası anlamasan bile yaptığın herhangi bir alışverişte bu 4 TL'yi senden çok rahat alıyorlar :) Fişleri, internet giderlerini biraz incelersen 4 TL değil çok daha fazlasını alıyorlar :) Yapacak bir şeyin yok :)
 
Eğer TTNET kullanıyorsan Playstore'dan kodu alıp STEAM' dan indiriyorsun oyunu. Üstelik Kredi kartı veya mobil ödemeyle uğraşmadan drek olarak ücret faturana yansıyor üstelik 12 taksite kadar bölebiliyorsun. Bir hafta kadar önce Sniper 2 GW indirdim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı