Steam'den R6 İndirdim UPlay'den Satın Alınca Tekrar İndirmek İstiyor

İşletim sistemi
Windows 10

First

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Konuyu gören herkese merhaba. Steam klasöründe inik olan Rainbow Six Siege'i, Uplay Launcher'ında olan yüklenmiş oyunları bul seçeneğini kullanarak göstermeme rağmen veya kendi indirdiği klasöre, inik olan olan klasördeki dosyaları atmama rağmen, oyunun bende yüklü olduğunu gösteremiyorum, hâlâ indirmeye çalışıyor. İndirme hızımın da 600 Kbps olduğunu ele alırsak, 77 GB tekrar yüklemek benim için zulüm olacak. Daha önce başına gelen, ya da çözümü bilen birisi var ise ve yardımcı olursa çok sevinirim.

r6 dosya.png
uplay indirme.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam hesabım ban yedi. Oyunu Uplay key olarak tekrar aldım o yüzden burdan oynamaya çalışıyorum.
Uplay'den indirmeyi başlatın. Klasör oluşunca indirmeyi durdurun. Uplay'i kapattıktan sonra dosyaları kopyala yapıştır yapın(klasör olarak almayın sadece dosyaları). Bilgisayarı yeniden başlatıp uplay'i açın tanıması lazım.
10 GB'ı geçtikten sonra yüklü oyunları bul seçeneği kalktı, oyuna girebiliyor ancak o dediğini şimdi yaparsam inen dosyaları da kaybeder miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı