Umurumda değil o kadar ben size üzüldüm açıkçası. Kendim yakında yurt dışına yerleşiyorum. Twitter'da ve YouTube'ta gündem yapılsa belki bir şansınız olur diye söyledim. Durumu kabulleniyorsanız siz bilirsiniz. Hükümetten hizmet beklemek hakkınız.
Hocam zaten bu dediklerinle ülkeden pek bir şey anlamamış gibisin zaten. Çözememişsin daha işi. En iyisi yurt dışından burayı izlemek olur sizin için. Yabancılık çekmezsiniz.
Hocam zaten bu dediklerinle ülkeden pek bir şey anlamamış gibisin zaten. Çözememişsin daha işi. En iyisi yurt dışından burayı izlemek olur sizin için. Yabancılık çekmezsiniz.
Eskiden çok olurdu. Crack çalışmazdı crack arardın sayfa sayfa, gamecopyworld gibi efsane bir site vardı hatta crack için. Bu bahsettiğim çok uzun zaman önceydi bayağı uzun zaman. Repack oyunlarda o sorun olmuyor genelde.
Belli olmuyor yine. İmkan oldukça orijinal almak en iyisi. Steam gitse de Epic var . Eskiden neyse de şimdi oyunları GB'ları çok büyük eskiden bu kadar büyük değildi. O zaman çöp olsa da çok üzülmezdim şimdi Crack'tan RDR2 indirsen çalışmasa 120 GB çöp olacak.