Steam'e dolar geldi

Steam, lisansına sahip olduğunuz oyunlara erişiminizi engelleyemez.

Burası doğru değil maalesef, kullanım sözleşmesinde hiçbir hak iddia edemeyeceğin maddeler var. En basiti bir kural ihlalinde Steam seni banlarsa para iadesi ya da oyun indirme hakkı uçup gidiyor.

Ama Steam'i onlarca sene daha sorunsuz ayakta tutacak şey büyüklüğü. Bir sebeple iflas edecek ya da kapanmasına sebep olacak bir durum yaşanacak olsa bile bunun yaracağı kaos ve domino etkisinin önüne geçmek için devlet eliyle bile destek sağlanır.

Konu hakkında bilgim yok. Cahil gibi konuşmak da istemiyorum fakat birçok firma kendini garantiye almak amacıyla (örnek veriyorum) sözleşmeye " * firması sözleşmede değişiklik yapma hakkını saklı tutar" gibi maddeler ekliyorlar. Bu demek oluyor ki firma yarın-bugün sözleşmede istediği değişikliğe (hizmet verdiği ülkenin yasalarına ters düşmeyecek şekilde) gidebilir.

Son düzenleme:
Daha kötü olmuş arkadaşlar. AOE 4 DLC alacaktım 200 TL'ydi şimdi 435 TL civarı dolardan koymuşlar. Kol gibi geçmiş. Herkese geçmiş olsun.

Ağlancak halimize gülüyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bi ara sürekli oyun keyi verirlerdi, sevinirdik.

Neden kendin farklı bir milletten gibi gösterecek sözler söylüyorsun?

Bunu yapanın çözmesi lazım diyorsun. Bunu yapan zaten bilerek yaptı bunu. Nasıl çözecek?

Konuşmak kolay.
Belki öyleyimdir belki değilimdir. Tek söyleyebileceğim sizin Atatürkçü düşünceyle hareket etmediğiniz ve iktidar partinin kararlarına teslim olmanız. Ne karar alınırsa alınsın ne olursa olsun olduğu gibi kabullenen bir zihniyetle zaten hep daha da betere gidilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…