Steam'e dolar geldi

Yurt disinda ne kadar bilmiyorum ama 6 dolardi sanirim TR de. İyi ki almisim önceden hep.

@R1eques, düşük bütçeli Indie oyunlarda uygulanmıştır muhtemelen. Diğer oyunlarda uygulandığını sanmıyorum.
@382019, böyle olacağı belliydi bu arada. Rockstar Games yerel fiyatlandırma yapan firma değildi. MENA-USD hiç yapmaz.
@M3HM3TY, ben de oyunların çoğunu önceden satın aldım. Şimdi almak istediğim oyun yok pek.

Technopat hala korsana destek vermemeye devam edecek mi çok merak ediyorum.

Pırt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun alacagima dolar alirim parayi kirarim ya. Epic ve Torrent'ten devam biz. Dido ve ablam sag olsun.

Benim dusundugum birkaç DLC vardi 2 dolar fiyatı onlari alirim kasa cikartip sonra korsan ve Epic.

Ben daha beter oluyor saniyordum. Bir de gordugum cogu oyunda fiyatlandırma var ama yine pahali.
Zaten bütün kötü senaryolardan iyi bir çıkarım yapılmaya çalışılır hep. Daha kötüsü ne olabilirdi? Zaten kötü senaryo bu, şu an yaşıyoruz.

Bundan 1 sene sonra bu konuya dönüp baktığımızda "vay be, dolar sadece 28miş ve oyunları dolarla aldığımız için şikayet ediyormuşuz" mu diyeceğiz?

Cp 60 dolar diye biliyorum tak diye basabilirlerdi. Zaten dedim. Fiyatlandirma olan oyunlarda fiyati cehennem.

@Liberteen, olacak muhtemel şeyi söyleyeyim: Geçtiğimiz sene bu zamanlarda diyorduk ki oyun fiyatları neden bu kadar pahalı? Bu sene Dolar'a geçiş yapacağımızın garantisini hiç kimse veremezdi çünkü beklenen bir şey değildi. Sonra 2024 Kasım-Aralık gibi keşke Dolar 30 olsa da oyunları bu fiyattan alabilsek diyeceğiz muhtemelen ama şimdi de alamıyoruz işte. Bir şeyler oldukça sürekli kötüsü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…