Steam'e dolar geldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Uzaktan bir ses duyuyorum.

Korsana destek vermiyoruz!

Son düzenleme:

30 TL gibi cüzi bir rakama oyun almak için türlü türlü bug deneyen insan nasıl havalı görünebilir dostum anlatsana biraz

@partylikeits1941 bende buna aynısını dedim yani havalı görünmeye çalısıyor başka bir şey yok. Madem bug ile oyun aldın ve forumda söylemeyeceksen ne diye gelip buraya yazıyorsun bug ile aldım diye yazmandaki amaç ne

Elinde herhangi bir bug olmaması olabilir, şov yapıyor aklınca.

Hem dolardan hem de Türk lirasından çakamazsınız ya. Böyle olmamalıydı.

Yanılıyor olduğun halde niye bu kadar özgüvenlisin bilmiyorum. TR'ye özel fiyatlandırma var şu an "fikirsiz" arkadaşım. Bir de çok zekiymiş gibi ortaya birkaç veri de ben koyayım.

45 dolar mi ozel fiyatlandirma kanka adamlar 27 dolar olacak diyordu 60 dolar olan oyunlara butun konularda vardi bu soyledigim şey kalkipta 45 dolara ozel fiyatlandirma diyorsan sen git teşekkür et yapimcilara kanka ama nedense 27 dolar oyun goremiyorum ve ayrica Türkiye'de aldigimiz fiyatlardan daha ucuz diyen bir suru kitle vardi kanit sunan onlar nerede?

Oyun almak hayal oldu ev kirası gibi oyun alacağız.

Tüh. 30 TL'ye oyun almak için site site dolaşan çocuk bana üzülüyormuş. Vah halime. İnsan dönüp kendine bakar bir İnsanlara hakaret etmeden konuşmayı öğren.

Oyun almak hayal oldu ev kirası gibi oyun alacağız.

Evet kanka bir de 15 dolarlik indirimi özel fiyatlandirma olarak goruyorlar cidden uzuluyorum boyle insanlara adamlar sizinle dalga geciyor bir de marifet gibi bak kanka 45 dolar 40 dolar yapmislar ozel fiyatlandirma var diyorlar... Acınası...

Doları hala 15-20 seviyesinde sandığım için fiyatlar ilk başta çok anormal gelmedi. Bir de düşük birim olarak gösterince tamam dedim ama dolara çevirince ne kadar batak bir şey olduğunu anladım Maalesef oyun almak da hayal oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…