Steam'e dolar geldi

Düşünsenize 10 yıl sonra Steam gene TR kuruna geçip 2015li gençler gelecek nasıl bunları aldın diye.

-Toxic çocuk sesiyle- "Abi RDR3 çıktı 10 bin liraya senin RDR2 neden duruyo!"

ETSyi 8 lirayya aldıran Steam'e de, Wicher 3'ü 10 liraya aldıran Steam'e de teşekkürler. En azından 2000-2007 tayfaları bundan yararlandı. 8 liraya gördüğüm oyunu 8 dolara görmek koydu 1 günde de neyse.

Epic babada son bahar indirimi var mı?

Ne saçma bir yorum öyle. TL de kalırsa yat kalk şükret zaten.

Epic babam benim değerini bilemedik.

Hocam ben 2 yıldır falan Epic'in fedaisiyim vallahi. Bizim insanlarimiz takmis bir Launcher'na, birkac kisinin dilinde Epic'den 10 liraya almam Steam'den 200'e alirim dönüyordu. Hadi al bakalim simdi adamlarin Launcher'i tertemiz calisiyor vallahi, M.2 SSD var laptopumda hem Steam hem Epic ayni anda aciliyor hatta Epic Steam'den daha hizli aciliyor diyebilirim, Steam guncelleme ariyor, kampanya gosteriyor derken Epic'den oyunlara giriyorum. Zamaninda dedik Epic'den indirimleri, kuponlari degerlendirin diye anlatamadik.(size ithafen demiyorum, ironi yaptiginizi anladim ) ben vallahi CP2077, GoW, RDR 2 gibi üçlüyü 315 TL'e çekmiş biri olarak arkama yaslandım keyfime bakiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…