Steam'e dolar geldi

Kanka bende onları o paraya çektim şimdi son bahar indirimlerinde Epic'te takılır yaslanırım arkama.

Sürümden kazanmak basit mantıkla yüksek fiyattan az satacağına, düşük fiyattan daha çok satarak kâr etmek. Böyle bir bilgiyi bilmeniz gözlerimi yaşarttı. Tekrar söylüyorum oyun platformlarının duayeni Steam, yabancıların mağazamızı sömürmesini engelleyemez mi? Bugün en ufak oyunlarda ve sitelerde dahi VPN engeli yapılabilirken, Steam'de nasıl yapılamıyor? Ülkemizde satışlar yine fena değildi TL'de iken. Türkiye'den gelen o "az" para şu anda "hiç" olarak değişecek. Yukarıda da arkadaş açıklamasını yapmış, bir pazarı korumak için diğer bir pazarı bitirmek mantıklı değil.

@zeldany, benim demek istediğim de bu zaten. Steam gibi büyük bir platform, isteseydi rahatlıkla VPN girişini engelleyebilirdi ya da Türkiye mağazasından oyun alınabilmesi için Türkiye'de faaliyet gösteren bir banka kartıyla işlem yapılması vb. gibi çözüm sunabilirdi ancak son geçtiğimiz birkaç senede Steam Türkiye pazarını hiçbir şekilde umursamadı ve TL'nin diğer para birimleri karşısında çok fazla değer kaybetmesiyle ve yabancıların Steam Türkiye mağazasını sömürmesiyle daha da uğraşmak istemeyip basite kaçtı. Keşke böyle olmasaydı ama elden bir şey gelmez.

Aga bu son bahar indirimi ne zaman geliyor.

Epic'de dolara geçince tam anlamı ile yıkılmış olacağız.

korsan oyunnnn.

Bu indirim ne zaman başlıyor la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…