Steam'e dolar geldi

Steam devri falan bitmiş diyor bazıları bence hepsi boş yapıyor :D. Evet dolar oldu fakat daha key siteleri var ben daha dün yabancı bir sitenin bugunu kullanarak beyond Two Souls ve Dead Cells'i toplam 30TL'ye aldım. Oyun almak isteyene fırsat illa çıkar sadece araştırmaniz lazım.

Her oyunu öyle bulabileceğini sanarak asıl sen boş yapıyorsun.

Steam devri falan bitmiş diyor bazıları bence hepsi boş yapıyor :D. Evet dolar oldu fakat daha key siteleri var ben daha dün yabancı bir sitenin bugunu kullanarak beyond Two Souls ve Dead Cells'i toplam 30TL'ye aldım. Oyun almak isteyene fırsat illa çıkar sadece araştırmaniz lazım.
Hangi site? Ve bug nasıl yapılıyor?

Söylemek isterdim fakat Technopat gibi bir yerde hemen etrafa yayılır ve site tarafından hemen fark edilir.
Söylemek gibi bir niyetim yok bu yüzden keyler falan iptal olur.
Sadece siteyi söyleyin o zaman?
@Hiroo
Madem siteyi bile söylemeyeceksin ne diye gelip buraya yazıyorsun. Havalı oldugunu falan mı düşünüyorsun?

30 TL gibi cüzi bir rakama oyun almak için türlü türlü bug deneyen insan nasıl havalı görünebilir dostum anlatsana biraz :D

Evet havalı değilim, zaten havalı olmaya da çalışmıyorum. Ben bu siteyi söylemeyeceğimi ve ısrar etmemesini söyledim. Böyle devam ederse hava atmaya çalışıyor gibi gözükücektim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı