Steam'e kayıt olurken her zaman kullanılan Nick mi yoksa kendi adımla ilgili bir şey mi koymalıyım?

arless

Decapat
Katılım
7 Haziran 2021
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biliyorum biraz tuhaf bir konu ama bu tür şeylere biraz takıntılıyım.

Sizce Steam'e kayıt olurken giriş yaparken ki kullanıcı adımı her zaman kullandığım Nick'i mi yapmak daha mantıklı olur yoksa kendi adımla ilgili veya başka bir şey yapmak mı?

Siz nasıl kullanıyorsunuz? (Ad / Nick)
 
Benim Steam adım hizbullah allahyar bin erdogan gibi bir şey. Bu kadar takılmaya gerek yok.
 
Kullanıcılar genellikle kendi nicklerini koyarlar. Bende nick kullanıyorum. Yine de siz bilirsiniz fark etmez. :)
 
Yani tercih meselesi eğer ben bir güvenlik manyağıyım herhangi bir açık vermekten korkuyorum ölecekmişim gibi hissediyorum diyenlerdenseniz (bkz. Ben xD) önerim; gidin alakasız bir şey yapın şifre gibi düşünün sonuçta o kullanıcı adını kimse göremiyor, daha güvenli olur tahmin edilemez olduğundan (Steam sunucularının hacklenip kullanıcı bilgilerinin internete düşmesi gibi bir durumda zaten korumaz da varsa yakın çevrenizden bir çekinceniz önerim bu şekilde)
 
Steam'e kayıt olurken isminin önemi çok yok her zaman görünen ismi değiştirebilirsin. Ancak ilk aldığın kullanıcı adını değiştiremezsin. Yani AHMET123 diye kullanıcı adı koydun diyelim bunu bir daha değiştiremezsin. Giriş yaparken hep onu kullanacaksın demektir. Fakat başkalarının gördüğü profil adını istediğin zaman değiştirebilirsin.
 
Ben en iyisi adımdan bazı harfleri silip birleştirerek bir şeyler yapabilirim. Çünkü Nick yaparsam ileride hoşuma gitmeyebilir. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı