Çözüldü Steam'e kontrolcü bağlandığında internet gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEmirr1001

Centipat
Daha fazla  
Merhaba internetim gayet iyi bir şekilde çekerken Steam üzerinden kontrolcümü bağladığım zaman internetim bir anda kesiliyor. Steam çevrimdışı oluyor. Sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Çözüm
İnternete kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Bağlamaya çalıştığınız oyun kolu hangisi? Bu sorun sadece Steam'de mi meydana geliyor?
Hocam sizin mesajınızı görmeden garip bir şekilde çözdüm. Kablosuz bir şekilde bağlayınca internet kesiliyor. Ama kabloyla bağlayınca sorun olmuyor böyle kullanıyorum.
İnternete kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Bağlamaya çalıştığınız oyun kolu hangisi? Bu sorun sadece Steam'de mi meydana geliyor?
Hocam sizin mesajınızı görmeden garip bir şekilde çözdüm. Kablosuz bir şekilde bağlayınca internet kesiliyor. Ama kabloyla bağlayınca sorun olmuyor böyle kullanıyorum.

Çözüm
Kablosuz bir şekilde bağlayınca internet kesiliyor

Eğer interneti kablosuz kullanıyorsanız, oyun kolunun frekansı muhtemelen kablosuz bağlantı ile çakışıyordur. Bu yüzden internete ne şekilde bağlandığınızı sormuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı